Nature Slate Pizarra Anthracite

De prachtige leisteen look Nature Slate Pizarra Anthracite is een stijlvolle keramische buitentegel. De antraciet tegel heeft subtiele kleurnuances en is verkrijgbaar in twee grote formaten. Maak van uw strakke terras onder de overkapping of in uw tuin een buitenruimte met klasse. De volkeramische tegels hebben een dikte van 3 cm en zijn door en door gebakken. Vocht en vuil kan niet naar binnen dringen en de tegels zijn oersterk. Zo heeft u het gemak van keramiek met deze prachtige Cerasolid tegelserie.

Leef in stijl

Betrek uw terras of balkon bij uw woning. Zo kunt u nog meer genieten van het buitenleven. Met deze antraciet leisteen buitenvloer leeft u in stijl. Ontvang uw vrienden voor lange zomeravonden onder de overkapping.  

Fijn buiten zijn

Deze volkeramische tegels zijn onderhoudsvrij zodat u volop kan genieten van uw buitenruimte. De kleur van keramiek blijft zeer goed behouden met als gevolg dat de tegels jarenlang mooi blijven. Kies voor een krasvrije ondergrond die makkelijk is schoon te houden. De 3 cm dikke keramische tegel, die van nature een ruw oppervlak heeft en hittebestendig is, is een veilige keuze en makkelijk schoon te maken.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Nature Slate Pizarra Anthracite in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Nature Slate Pizarra Anthracite

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Deze tegelserie is verkrijgbaar in 90x90x3 en 60x60x3 cm

Nature Slate Pizarra Anthracite 
90x90x3 cm
meer info>

Nature Slate Pizarra Anthracite  
60x60x3 cm
meer info >