Nature Slate Pizarra   

Nature Slate Pizarra is een prachtige leisteen look volkeramische terrastegel. De natuurlijke zandkleur en de subtiele tekeningen geven het een smaakvol geheel. De tegels zijn te verkrijgen in twee grote formaten en hebben een dikte van 3 cm. Deze leisteenlook tegels vormen de perfecte basis voor elk buitenmeubel en de neutrale kleur past bij iedere woning. Doordat de tegels door en door zijn gebakken behouden ze hun kleur. Keramiek is krasbestendig en eenvoudig te reinigen waardoor ze in de loop der jaren prachtig blijven. 

Sfeer en warmte

Uren tafelen met vrienden op uw sfeervolle terras. Door de zandkleuren en natuurlijke look  heeft uw patio, balkon of terras een warme uitstraling. Elk tuinmeubilair komt mooi tot zijn recht op deze leisteen tegels. 

Onderhoudsvrij en veilig

De tegels zijn goed bestand tegen krassen en zijn slijtvast. Ze behouden hun kleur prachtig. Ook trekt vocht niet in de tegel en heeft groenaanslag geen kans. Na een regenbui kunt u veilig op uw terras lopen want de tegels worden niet glad.  

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Nature Slate Pizarra in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Nature Slate Pizarra   

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Nature Slate Pizarra is verkrijgbaar in 90x90x3 en 60x60x3 cm

Nature Slate Pizarra 
90x90x3 cm
meer info >

Nature Slate Pizarra 
60x60x3 cm
meer info >