Stone Grey  

Stone Grey is een prachtige volkeramische buitentegel in een subtiele steenlook. De tegels hebben fraaie kleurschakeringen die de tegels veel warmte en sfeer geven. Iedere tegel heeft een uniek patroon. Door de hoge baktemperatuur zijn deze massieve, 3 cm dikke, volkeramische buitentegels oersterk. Ze zijn zeer geschikt voor zware belasting. Creëer een stijlvolle oprit met deze antraciet tegels en strek de tegels door naar uw terras en patio voor een totaalbeleving. Ga voor klasse en gemak en kies voor een tegel van Step Stones.

Rijke uitstraling

Kies voor een rijke uitstraling van extra grote tegels in 90×90 centimeter. Zowel voor in de tuin, maar ook voor uw patio of veranda. Geef uw buitenruimte een bijzondere en stoere look met deze Stone Grey buitentegels.

Geniet in de zomer en winter

Deze volkeramische tegels zijn onderhoudsvrij zodat u volop kan genieten van uw buitenruimte. De tegels zijn vorstbestendig en hittebestendig dus ideaal voor de winterperiode wanneer u rondom een vuurkorf in de tuin verblijft. De tegels zijn makkelijk schoon te maken, of dit nu groenuitslag is na een lange winterperiode, gemorste wijn of vetvlekken.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Stone Grey in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Stone Grey

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Stone Grey is verkrijgbaar in 90x90x3 cm

Stone Grey  
90x90x3 cm
meer info >