Gardenlux keramische buitentegels 

Bij Step Stones kunt u het complete assortiment Gardenlux keramische buitentegels bekijken in onze showtuin. Deze kwalitatief hoogwaardige tegels hebben allemaal de perfecte dikte voor een keramische buitentegel, namelijk 3 cm. Massief gebakken en dus oersterk. Vocht, krassen en vlekken krijgen geen kans meer op uw buitenvloer. De collectie keramische buitentegels omvat moderne tegellooks als beton, hout en natuursteen. De rustieke kleuren zijn uiteenlopend en voor iedere woonstijl is er een passende kleur in het ruime aanbod. Alle tegels hebben een eigen uniek patroon, voor nog meer variatie op de vloer. De tegels van Gardenlux zijn leverbaar in diverse formaten: 60×60, 70×70, 90×90 en 45×90 cm. Stuk voor stuk prachtige grootformaten voor een robuuste vloer met minder zichtbare voegen. Ga voor klasse, gemak en duurzaamheid met volkeramische buitentegels van Gardenlux.

Alpera Marble 70x70 Gardenlux keramische buitentegels

Alpera Marble

Alpera Marble is een keramische buitentegel met de look van marmer. De tegels hebben een eigen patroon voor een zeer natuurgetrouwe vloer. De kenmerkende aders van marmer perfect nagebootst

bekijk serie >

Arezzo Taupe Gardenlux keramische buitentegels

Arezzo Taupe

Arezzo Taupe is een elegante keramische betonlook buitentegel. Elke tegel heeft een eigen patroon met subtiele kleurschakeringen wat zorgt voor een levendige en gevarieerde buitenvloer. 

bekijk serie >

Arezzo Uni Dark Gardenlux keramische buitentegels

Arezzo Uni Dark

Arezzo Uni Dark is een fraaie keramische betonlook buitentegel. Elke tegel heeft een eigen patroon met subtiele kleurschakeringen. Voor een strakke en onderhoudsvrije buitenvloer.

Uit de collectie v.a. 01-2023

Gardenlux keramische buitentegels

Blue Label Graphite

Blue Label Graphite is een elegante keramische buitentegel die eruit ziet als Belgisch hardsteen. Elke tegel heeft een eigen uniek patroon met subtiele kleurschakeringen.

bekijk serie >

Gardenlux keramische buitentegels

Blue Label Steel

Blue Label Steel is een lichtgrijze keramische buitentegel die eruit ziet als Belgisch hardsteen. Maak het mooi met Gardenlux keramische buitentegels

bekijk serie >

Bluestone 60x60 Gardenlux keramische buitentegels

Bluestone

Bluestone is een keramische buitentegel die eruit ziet als Aziatisch natuursteen. Prachtige nabootsing van blauwsteen, werkelijk niet van echt te onderscheiden.

bekijk serie >

Bologna Dark Grey 90x90

Bologna Dark Grey

Bologna Dark Grey is keramische betonlook buitentegel met subtiele kleurschakeringen. Een moderne en vooral grote tegel die door de neutrale kleur werkelijk past bij iedere woning en tuin. 

bekijk serie >

Bologna Grey 90x90

Bologna Grey

Bologna Grey is keramische betonlook buitentegel met subtiele kleurschakeringen. Een moderne en vooral grote tegel die door de neutrale kleur werkelijk past bij iedere woning en tuin

bekijk serie >

Boston Decor

Boston Decor

Boston Decor is een decoratieve keramische buitentegel met een modern patchwork patroon. Leuk om een hippe vloer mee te maken of te combineren met de betonlook tegel Boston Uni. 

bekijk serie >

Keramische tuintegels in Wierden kopen

Boston Uni

Boston Uni is keramische betonlook buitentegel met subtiele kleurschakeringen. Een moderne tegel die door de neutrale kleur werkelijk past bij iedere woning en tuin.

bekijk serie >

Gardenlux keramische buitentegels

Downtown Anthracite

Downtown Anthracite is een gevarieerde keramische buitentegel in een betonlook met een elegante donkere uitstraling. Elke tegel heeft een eigen patroon.

bekijk serie >

Gardenlux keramische buitentegels Decor 90x90

Downtown Decor

Downtown Decor is een decoratieve patchwork buitentegel. Maak een hippe en bijzondere buitenvloer met een retro look in de tuin of op terras. De tegels hebben verschillende patronen

bekijk serie >

Gardenlux keramische buitentegels

Downtown Grey

Downtown Grey is een moderne keramische buitentegel met subtiele kleurschakeringen in een betonlook stijl. Voor een levendige buitenvloer en een tijdloze look in de tuin of op het dakterras.

bekijk serie >

Downtown Taupe 90x90Gardenlux keramische buitentegels

Downtown Taupe

Downtown Taupe is een gevarieerde betonlook buitentegel met een elegante uitstraling. Elke tegel heeft een eigen patroon. De genuanceerde kleurschakeringen van de beige tegels zorgen

bekijk serie >

Firenze

Firenze is een keramische buitentegel in een elegante natuursteenlook. Elke tegel heeft een eigen patroon met subtiele kleurschakeringen wat zorgt voor een levendige buitenvloer.

bekijk serie >

Halifax Brown Gardenlux keramische buitentegels

Halifax Brown

Halifax Brown is een keramische houtlook buitentegel die niet van een echt hout te onderscheiden is. Alle tegels hebben een eigen patroon voor een natuurlijke look.

bekijk serie >

Halifax Grey Gardenlux keramische buitentegels

Halifax Grey

Halifax Grey is een keramische houtlook buitentegel die niet van een echt hout te onderscheiden is. Alle tegels hebben een eigen patroon waardoor een gevarieerde vloer ontstaat.

bekijk serie >

Halifax Natural 45x90

Halifax Natural

Halifax Natural is een keramische houtlook buitentegel die niet van een echt hout te onderscheiden is. Alle tegels hebben een eigen patroon met de kenmerken van echt hout.

bekijk serie >

Gardenlux keramische buitentegels

Pietra Serena Anthracite

Pietra Serena Anthracite is een moderne keramische buitentegel in een kwartsiet look met subtiele kleurschakeringen. Elke tegel heeft een eigen patroon wat zorgt een levendige buitenvloer.

bekijk serie >

Pietra Serena Cream 60x60

Pietra Serena Cream

Pietra Serena Cream is een beige keramische buitentegel in een kwartsiet look met subtiele kleurschakeringen. Elke tegel heeft een eigen patroon voor een levendige buitenvloer.

bekijk serie >

Gardenlux keramische buitentegels

Pietra Serena Dark

Pietra Serena Dark is een keramische buitentegel in een fraaie kwartsiet look met subtiele kleurschakeringen. Elke tegel heeft een eigen patroon voor een gevarieerde vloer.

bekijk serie >

Pietra Serena Grey

Pietra Serena Grey is een grijze  keramische buitentegel in een kwartsiet look met subtiele kleurschakeringen. Voor een tijdloze look in de tuin of op het dakterras.

bekijk serie >

Rocky Anthracite

Rocky Anthracite

Rocky Anthracite is een keramische buitentegel in een leisteenlook. Voor een robuuste en natuurlijke uitstraling van de tuin of overkapping. De tegel is 45×90 cm.

bekijk serie >

Rocky Beige

Rocky Beige is een keramische buitentegel in een leisteenlook. Alle tegels hebben een eigen patroon waardoor een gevarieerde vloer ontstaat die zorgt voor een robuuste en natuurlijke uitstraling.

bekijk serie >

Select Decor Blue

Select Decor Blue

Select Decor Blue is een decoratieve keramische buitentegel met een patchwork patroon. Leuk om een hippe vloer mee te maken en te combineren met een betonlook tegel uit de Select serie.

bekijk serie >

select decor terra 60x60

Select Decor Terra  

Select Decor Terra is een lichte decoratieve keramische buitentegel met een patchwork patroon. Leuk om een hippe vloer mee te maken of te combineren met een betonlook tegel.

bekijk serie >

Select Decor Blue

Select Decor Grey 

Select Decor Grey is een decoratieve buitentegel met een modern patchwork patroon. Leuk om een hippe vloer mee te maken en te combineren met betonlook tegels uit de Select serie.

bekijk serie >

Select Dark 60x60

Select Dark 

Select Dark is een elegante keramische buitentegel uitgevoerd als een betonlook tegel. Voor een robuuste uitstraling en een gevarieerde oersterke buitenvloer.  

bekijk serie >

Select Grey 60x60

Select Grey  

Select Grey is een elegante keramische buitentegel uitgevoerd als een betonlook tegel. De tegels zijn ook leuk om te combineren met decortegels uit de serie Select Decor van Gardenlux.

bekijk serie >

Select Terra   

Select Terra is een elegante keramische buitentegel uitgevoerd als een betonlook tegel. Leuk om te combineren met de bijpassende Select Terra Decor tegel uit de serie.

bekijk serie >

Spectre Dark Grey

Spectre Dark Grey is een elegante keramische buitentegel die eruit ziet als hardsteen met de kenmerkende fossiele kalkresten. De tegels zorgen voor een robuuste en natuurlijke uitstraling.  

bekijk serie >

Spectre Grey

Spectre Dark Grey is een elegante keramische buitentegel die eruit ziet als hardsteen met de kenmerkende fossiele kalkresten. De tegels zorgen voor een robuuste en natuurlijke look.

bekijk serie >

Keramische terrastegels in Weerselo

Square Decor Anthracite

Square Decor Anthracite is een decoratieve keramische buitentegel. U creëert hiermee een bijzondere en tijdloze look in de tuin, op uw terras of in de overkapping.

bekijk serie >

Keramische tuintegels in Tubbergen

Square Uni Anthracite

Square Uni Anthracite is een donkere keramische betonlook buitentegel met subtiele kleurschakeringen. Voor een elegante look in de tuin of op het dakterras.

bekijk serie >

Square Grey

Square Grey

Square Grey is een grijze keramische buitentegel in een betonlook uitvoering. Door de neutrale kleur past de tegel bij iedere tuin en woning. Gardenlux keramische buitentegels zijn echte mooimakers.

bekijk serie >

suomi brown 45x90

Suomi Brown

Suomi Brown is een keramische houtlook buitentegel die niet van een echt hout te onderscheiden is. Alle tegels hebben een eigen patroon waardoor een gevarieerde vloer.

bekijk serie >

Kom langs of stuur een mail voor een scherpe offerte voor Gardenlux keramische buitentegels

In onze showtuin in Hengelo kunnen we u alles vertellen over Gardenlux keramische buitentegels en het leggen van een keramische buitenvloer. U kunt bij ons de tegels kopen en het verwerken zelf regelen. Maar we kunnen ook de vloer bij u maken. Het is ook mogelijk om zelf mee te werken en geld te besparen. Laat weten wat het beste bij u past en u ontvangt een scherp aanbod van ons. We leveren en maken keramische buitenvloeren door geheel Nederland.