Downtown Taupe

Downtown Taupe is een gevarieerde betonlook buitentegel met een elegante uitstraling. Elke tegel heeft een uniek eigen patroon. De genuanceerde kleurschakeringen van de beige tegels zorgen voor een levendige buitenvloer. Voor een tijdloze look in de tuin of op uw terras. De tegels zijn eenvoudig te reinigen en blijven altijd mooi. Werken met 3 cm dikke massieve volkeramische buitentegels is kiezen voor stijl, gemak en duurzaamheid. Creëer een strakke en moderne buitenvloer met de Downtown Taupe.

Look & feel

Creëer een strakke moderne buitenvloer met deze oersterke tegel. Ga voor een moderne buitenkeuken, strak terras in uw tuin of een prachtige vloer in de overkapping met een volkeramische buitentegel van Step Stones. Mooi om de binnenvloer door te laten lopen naar het buitenterras. Voor een fraaie look en feel en een eenvoudig te onderhouden vloer.

Onkruid is verleden tijd

De tegels zijn eenvoudig te leggen in een zandbed. Met onze speciale voegen van hoge kwaliteit krijgt onkruid geen kans meer en wordt uw buitenvloer een sterk geheel. Ze heeft u jaren plezier van uw terras.

De tegels zijn kleur- kras- en slijtvast, vorstbestendig en duurzaam, waardoor ze de prachtige uitstraling blijven behouden.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de fraaie sfeerfoto’s van de Downtown Taupe in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Downtown Taupe

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo flink kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Downtown Taupe is verkrijgbaar in 90x90x3 en 60x60x3 cm

Downtown Taupe
90x90x3 cm
meer info >

Downtown Taupe
60x60x3 cm
meer info >