Select Decor Terra

Select Decor Terra is een lichte decoratieve keramische buitentegel met een patchwork patroon. Leuk om een hippe vloer mee te maken of te combineren met een betonlook tegel uit de Select serie. Voor een tijdloze look in de tuin of op het dakterras. De tegels zijn eenvoudig te reinigen en duurzaam in gebruik. Werken met 3 cm dikke volkeramische buitentegels is kiezen voor klasse en gemak

Look & feel

Creëer een strakke moderne buitenruimte met deze oersterke keramische tegel. Ga voor een moderne buitenkeuken, strak terras in uw tuin of prachtige patio met deze volkeramische buiten. U kunt met deze tegels binnen betrekken bij uw buitenruimte. Zo heeft u nog meer woonplezier.

Onderhoudsvrij en groot gemak

Deze volkeramische tegels zijn onderhoudsvrij zodat u volop kan genieten van uw buitenruimte. In uw vrije tijd hoeft u geen vlekken te verwijderen van gemorst eten of groenaanslag weg te werken.  De tegels zijn kleurvast en ondoordringbaar voor vloeistoffen. Bovendien zijn de tegels kras,- en slijtvast en dus zeer duurzaam.

Deze antraciet kleurige tegel past bij elke tuin- en loungeset.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de fraaie sfeerfoto’s van de Select Decor Terra in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Select Decor Terra

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo flink kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Select Decor Terra is verkrijgbaar in 60x60x3 cm

Select Decor Terra
60x60x3 cm
meer info >