Square Grey

Square Grey is een grijze keramische buitentegel in een betonlook uitvoering. Door de neutrale kleur past de tegel bij iedere tuin en woning. Elke tegel heeft een eigen patroon en samen met de genuanceerde kleurschakeringen zorgen deze voor een levendige buitenvloer. Voor een tijdloze look in de tuin of op uw terras. De tegels zijn eenvoudig te reinigen en blijven altijd mooi. Werken met 3 cm dikke massieve volkeramische buitentegels is kiezen voor stijl, gemak en duurzaamheid.

Look & feel

Creëer een strakke moderne buitenvloer met deze oersterke keramische tegel. Ga voor een moderne buitenkeuken, strak terras in uw tuin of prachtige patio met volkeramische buitentegels. U kunt met deze tegels de binnenvloer mooi combineren met uw terrasvloer. Voor nog meer woonplezier.

Onderhoudsvrij en groot gemak

Deze volkeramische tegels zijn onderhoudsvrij zodat u volop kan genieten van uw buitenruimte. In uw vrije tijd hoeft u geen vlekken te verwijderen van gemorst eten of groenaanslag weg te werken.  De tegels zijn kleurvast en ondoordringbaar voor vloeistoffen. Bovendien zijn de tegels kras,- en slijtvast en dus zeer duurzaam.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de fraaie sfeerfoto’s van de Square Grey in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Square Grey

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo flink kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Square Grey is verkrijgbaar in 60x60x3 cm

Square Grey
60x60x3 cm
meer info >