Kera Full Body Antwerpen 

Kera Full Body Antwerpen is een prachtige antraciet volkeramische buitentegel. De subtiele kleurnuances geven uw buitenvloer een gevarieerde look. De tegels zijn bestendig tegen alle weersomstandigheden en krassen. De tegels zijn bovendien kleurvast en groenaanslag verwijderd u met een handomdraai. Keramische tegels van zo’n hoge kwaliteit maken van uw buitenruimte een heerlijke plek om van te genieten zonder gedoe.

Fijn buitenleven 

De temperaturen gaan omhoog en we nodigen massaal onze vrienden uit. Heerlijk om in het park elkaar te ontmoeten maar het is nog fijner om met uw vrienden lang te tafelen in uw eigen tuin. Op uw stijlvolle terras, patio of onder de overkapping. Geniet van het luxe gevoel met deze Antwerpen tegelserie.

Behoud zijn kleur

De volkeramische tegels zijn door en door gebakken. Dat betekent dat de kleur tot diep in de tegel zit en prachtig behouden blijft. 

Wanneer u olie, vet of rode wijn morst kunt u het eenvoudig reinigen zonder dat er vlekken ontstaan. Met deze volkeramische buitentegels gaat u voor duurzaamheid. 

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Kera Full Body Antwerpen in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Kera Full Body Antwerpen

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Kera Full Body Antwerpen is verkrijgbaar in 60x60x3 cm

Kera Full Body Antwerpen  
60x60x3 cm
meer info >