Kera Full Body Hasselt  

Kera Full Body Hasselt is een volkeramische buitentegel met een natuursteenlook. De keramische tegels hebben fraaie kleurnuances die elk terras stijlvol maakt. De tegels zijn kleur- kras- en slijtvast, vorstbestendig en duurzaam. Doordat het oppervlak van de tegel ondoordringbaar is kunt u ze eenvoudig reinigen. Met een keramische buitenvloer van Step Stones kiest u voor een onderhoudsarme tuin. 

Stijlvol genieten 

Beschut onder de overkapping zitten met een hapje en een drankje op uw stijlvolle terras is genieten en pure luxe. Richt uw buitenruimte smaakvol in met deze Hasselt buitentegel. Zo wordt uw buitenruimte een verlengde van uw huis.

Onderhoud is verleden tijd

Groene aanslag verwijderen met de Kercher is verleden tijd. Angst hebben dat producten vlekken geven zoals vetten, olie en zuren hoeft ook niet meer. Deze massieve volkeramische buitentegels zijn van hoge kwaliteit en zeer duurzaam. Vocht kan niet intrekken en ze zijn slijt-, kras en kleurvast.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Kera Full Body Hasselt in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Kera Full Body Hasselt

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Kera Full Body Hasselt is verkrijgbaar in 60x60x3 cm

Kera Full Body Hasselt  
60x60x3 cm
meer info >