Kera Full Body Kortrijk

Kera Full Body Kortrijk is een warme volkeramische buitentegel. De bruingrijze tint van deze tegel geeft een terras een fijne ambiance. Dit wordt geaccentueerd door de fraaie kleurschakeringen in de tegel. De 3 cm dikke volkeramische buitentegels zijn van hoge kwaliteit en zeer duurzaam. Het is een gebakken product waardoor de kleur in de loop der jaren mooi blijft en niet vervaagt. De tegels zijn bovendien goed bestand tegen krassen en slijten.

Warm onthaal

Ontvang uw vrienden en familie op uw sfeervolle dakterras, patio of balkon. Elk tuinmeubilair komt mooi tot zijn recht bij deze smaakvolle tegel. De tegels vormen samen een strak geheel en kunnen bijna naadloos worden gelegd. 

Tegen weer en wind

Deze 3 cm dikke keramische tegels zijn bestendig tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn oersterk, slijt-, kras-, en kleurvast. De bovenlaag is ondoordringbaar waardoor het vocht tegenhoud en zeer eenvoudig te reinigen is. 

Een zeer duurzame tegel waar u jarenlang van kunt genieten.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Kera Full Body Kortrijk in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Kera Full Body Kortrijk

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Kera Full Body Kortrijk is verkrijgbaar in 60x60x3 cm

Kera Full Body Kortrijk 
60x60x3 cm
meer info >