Kera Full Body Leuven

Kera Full Body Leuven is een eigentijdse volkeramsiche buitentegel. De zwarte tint met subtiele kleurnuances maakt uw buitenvloer prachtig. De tegels kunnen zeer strak en bijna naadloos worden gelegd. Deze donkere buitenvloer is volgens de laatste woontrends en past mooi bij moderne woningen. Ga voor een strakke, onderhoudsvrije buitenvloer en kies deze Full Body Leuven tegel. 

Strak en modern 

Match uw strakke buitenvloer met de kleuren van uw woning. Dat kan met deze moderne donkere buitentegel. Zowel strak tuinmeubilair als een tuinset van natuurlijke materialen staat prachtig. Geniet van uw begroeiing in uw tuin die extra mooi tot haar recht komt met deze tegelserie. 

Onderhoudsvrij

Deze volkeramische tegels zijn onderhoudsvrij zodat u volop kan genieten van uw buitenruimte. De kleur van keramiek blijft zeer goed behouden met als gevolg dat de tegels jarenlang mooi blijven. Kies voor een krasvrije ondergrond die makkelijk is schoon te houden. De 3 cm dikke keramische tegel, die van nature een ruw oppervlak heeft en hittebestendig is, is een veilige keuze en makkelijk schoon te maken.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Kera Full Body Leuven in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Kera Full Body Leuven 

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Kera Full Body Leuven  is verkrijgbaar in 60x60x3 cm

Kera Full Body Leuven  
60x60x3 cm
meer info >