Onderhoudsvrije voegen met perfecte eigenschappen

De voegen van de keramische buitenvloer  vormen een belangrijk onderdeel van een mooi en onderhoudsvrij terras. We leveren en werken zelf uitsluitend met een hoogwaardig voegproduct met perfecte eigenschappen. De voeg hecht zich vast aan de keramische tegels waardoor de tegels een groot en sterk geheel vormen. Dit zorgt voor een stabiel en comfortabel loopvlak en bij een lichte verzakking van de ondergrond zullen de tegels niet snel van elkaar loskomen. Wel zo veilig en uw terras blijft mooi! De voegen zijn bestendig tegen alle voorkomende weersomstandigheden zoals, vorst, zon en regen. En ander voordeel van dit materiaal is dat onkruid en insecten geen kans krijgen. Het materiaal is geschikt voor gebruik op een zandbed ondergrond. We bieden diverse soorten voegmaterialen, afhankelijk van toepassing en voegdikte. Leverbaar als voegzand en kant-en-klare mortel.

Smartsand voegkleuren

Smartsand is leverbaar in 3 universele kleuren. Er past altijd wel een kleur bij onze buitentegels. We helpen u graag verder met de keuze voor de beste bijpassende voegkleur.

Mistic Grey

Deep Black

Glossy Taupe

Smartsand

– Schoon, eenvoudig en snel – 

Voegen was nog nooit zo eenvoudig met dit nieuwe, revolutionaire polymeer voegzand. De voeg blijft na binding elastisch waardoor minder snel scheuren ontstaan. Geschikt voor een drainerende ondergrond met bestrating van gebakken steen, betonsteen, natuursteen en keramische tegels met een dikte van 2, 3 of 4 cm. Smartsand voegmiddel is ook geschikt voor openbare bestrating met verkeersbelasting tot 3 ton en geschikt voor voegen van 2 tot 50 mm. 

WS Smartsand
Mistic Grey

WS Smartsand
Deep Black

WS Smartsand
Glossy Taupe

Voegmortel Fine

– Kant en klare voegmortel –

Fine voegmortel is eenvoudig om te verwerken. Het voegmiddel is effectief, duurzaam en zorgt ervoor dat uw terras tuin onkruidvrij blijft! De mortel waterdoorlatend, bestand tegen vorst, dooizout en de breedte-sproeier van uw hogedrukreiniger. Het materiaal heeft een open structuur en is speciaal ontwikkeld voor lichte belasting. De voegmortel kan onder diverse weersomstandigheden worden verwerkt, zelfs bij regen! Leverbaar in diverse kleuren en geschikt voor voegbreedtes vanaf 2 mm. Lees de gebruiksaanwijzing voor uitleg over het verwerken van Fine voegmortel.

WS Voegmortel 15 kg
Fine Beige

WS Voegmortel 15 kg
Basalt

Kera Paris

WS Voegmortel 15 kg
Grijs

WS Voegmortel 15 kg
Diep zwart

Voegmortel Easy

– Kant en klare voegmortel –

Easy voegmortel is eenvoudig in gebruik en effectief. Voor duurzaam eindresultaat die ervoor zorgt dat uw tuin en terras onkruidvrij blijft! De voegmortel is waterdoorlatend, bestand tegen vorst, dooizout en de breedte-sproeier van uw hogedrukreiniger. De  open structuur is geschikt voor lichte belasting en kan onder diverse weersomstandigheden worden verwerkt, zelfs bij regen! Leverbaar in diverse kleuren en geschikt voor voegbreedtes vanaf 5 mm. Lees de gebruiksaanwijzing voor uitleg over het verwerken van de voegmortel.

WS Voegmortel 15 kg
Fine Beige

WS Voegmortel 15 kg
Basalt

Kera Paris

WS Voegmortel 15 kg
Grijs

Voegkruisjes

– 3 mm & 5 mm –

Zorg voor een gelijke voegdikte voor het mooiste eindresultaat. Eenvoudig in gebruik. 

Vragen over voegen? Kom langs of stuur ons een mail

In onze showtuin in Hengelo kunnen we u alles vertellen over het leggen van een keramische buitenvloer, het gebruik van voegmateriaal en alle zaken waar u rekening mee moet houden tijdens de voorbereiding en het leggen van een vloer. U kunt bij ons alleen de tegels kopen en het verwerken zelf regelen. Maar we kunnen ook de vloer bij u maken. U kunt zelf meewerken en zo flink besparen. Laat weten wat het beste bij u past en u ontvangt een scherp aanbod van ons. We leveren en maken keramische buitenvloeren door geheel Nederland.