Cerasolid buitentegels collectie 2021

Bij Step Stones kunt u het complete assortiment van Cerasolid van Tuinvisie bekijken in onze showtuin. Deze kwalitatief hoogwaardige tegels hebben allemaal de perfecte dikte voor een volkeramische buitentegel, namelijk 3 cm. Massief gebakken en dus oersterk. Vocht, krassen en vlekken krijgen geen kans meer op uw buitenvloer. De collectie keramische buitentegels omvat moderne, klassieke en rustieke kleuren voor iedere woonstijl en tuininrichting. In het assortiment vindt u een grote variatie aan looks zoals marmer, hout, staal, leisteen en natuursteen. Alle tegels hebben een eigen uniek patroon, voor nog meer variatie op de vloer. De tegels zijn leverbaar in de formaten 60×60, 90×90 en 45×90. Stuk voor stuk prachtige grootformaten voor een robuuste en stijlvolle vloer met minder zichtbare voegen. Ga voor klasse, gemak en duurzaamheid met Cerasolid buitentegels.

Cerasolid Concrete Mist Taupe

Concrete Mist Taupe

Concrete Mist Taupe is een stoere keramische buitentegel met een betonlook. De tegel heeft warme kleurschakering waardoor uw terras veel sfeer krijgt.  

bekijk serie >

Cerasolid Concrete Rainbow

Concrete Rainbow

Met Concrete Rainbow heeft u een betonlook tegel met prachtige kleurschakeringen waarbij bruin en grijs de boventoon voeren. Geef uw terras of overkapping net dat extra’s. 

bekijk serie >

Cerasolid Concrete Shadow Antraciet

Concrete Shadow Antraciet

Concrete Shadow Antraciet is een volkeramische buitentegel die klasse uitstraalt. Elke tegel heeft zijn eigen tekening en mooie kleurnuances waardoor uw terras een luxe gevoel krijgt. 

bekijk serie >

Cerasolid Concrete Snow Grijs

Concrete Snow Grijs

Geniet van een zachtgrijs terras met de Concrete Snow Grijs keramische buitentegel. Doordat elke tegel uniek in is met eigen subtiele kleurnuances is het een speels geheel. 

bekijk serie >

Cerasolid Cloudy

Cloudy 

Deze antracietkleurige volkeramische terrastegel Cloudy heeft vele tekeningen en kleurschakeringen. Dit geeft de tegel een klassieke en levendige uitstraling. 

bekijk serie >

Cerasolid Decor Carpet

Decor Carpet  

Voor een echte aankleding van uw buitenruimte kiest u voor een Decor Carpet keramische terrastegel. Een waar kunstwerk met een wat verweerde look. 

bekijk serie >

Cerasolid Decor Concrete

Decor Concrete  

Van de Decor Concrete keramische terrastegel krijgt u een glimlach op het gezicht. De tegels hebben zeer decoratieve patronen en geven toch een rustige basis door de betonlook. 

bekijk serie >

Freestone Sky Dark Antraciet

Freestone Sky Dark Antraciet is een moderne volkeramische buitentegel met subtiele kleurschakering. De antracietkleurige tegelserie heeft een natuursteen look. 

bekijk serie >

Cerasolid Freestone Sky Grijs

Freestone Sky Grijs  

Deze Freestone Sky Grijs keramische buitentegel is nauwelijks te onderscheiden van natuursteen. De tegels hebben fraaie kleurnuances en zijn allen uniek. Creëer een stijlvolle basis voor uw terras.

bekijk serie >

Cerasolid Freestone Sky Lichtgrijs

Freestone Sky Lichtgrijs  

Wat een pareltje is deze Freestone Sly Lichtgrijs volkeramische buitentegel. De tegel met haar fraaie kleurschakering zorgt voor een oase van rust. De tegelserie heeft een natuursteen look. 

bekijk serie >

Cerasolid Marmerstone Anthracite

Marmerstone Anthracite

Ga voor een chique marmerlook buitenvloer met de Marmerstone Anthracite buitentegel. De tegel heeft prachtige marmer tekeningen die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. 

bekijk serie >

Cerasolid Marmerstone Grey

Marmerstone Grey

Marmerstone Grey is een luxe keramische buitentegel met een marmerlook. Deze buitenvloer is een aanwinst voor uw terras, patio of balkon. 

bekijk serie >

Cerasolid Marmerstone Light Grey

Marmerstone Light Grey

Maak van uw buitenruimte een paradijs met deze Marmerstone Light Grey volkeramische buitentegel. De tegel ademt luxe. maar is tevens zeer modern met haar lichtgrijze kleur. 

bekijk serie >

Cerasolid Metalico Brown

Metalico Brown

De Metalico Brown keramische buitentegel is met zijn bruine staallook oprecht bijzonder. Het roestige uiterlijk maakt het erg geschikt voor een industriële stijl. 

bekijk serie >

Cerasolid Metalico Antra 60x60

Metalico Antra

Creëer een industrieel terras met de Metalico Antra keramische buitentegel. De tegel heeft prachtige antraciet en bruine kleurnuances die sterk doen denken aan staal. 

bekijk serie >

Kom langs of stuur een mail voor een scherpe offerte van Cerasolid buitentegels

In onze showtuin in Hengelo kunnen we u alles vertellen over het leggen van een keramische buitenvloer en alle zaken waar u rekening mee moet houden. U kunt bij ons alleen de tegels kopen en het verwerken zelf regelen. Maar we kunnen ook de vloer bij u maken waarbij u zelf  kunt meewerken en besparen. Laat weten wat het beste bij u past en u ontvangt een scherp aanbod van ons. We leveren en maken keramische buitenvloeren door geheel Nederland.