Boston Decor

Boston Decor is een decoratieve keramische buitentegel met een modern patchwork patroon. Leuk om een hippe vloer mee te maken of te combineren met de betonlook tegel Boston Uni. Voor een tijdloze look in de tuin of op het dakterras. De tegels zijn eenvoudig te reinigen en duurzaam in gebruik. Werken met 3 cm dikke volkeramische buitentegels is kiezen voor klasse en gemak.

Look & feel

Creëer een strakke moderne buitenvloer met deze oersterke tegel. Ga voor een moderne buitenkeuken, een strak terras in de tuin of een prachtige vloer in de overkapping met een volkeramische buitentegel van Step Stones. Ook mooi om de binnenvloer door te laten lopen naar het buitenterras. Voor een fraaie look en feel. En natuurlijk praktisch in onderhoud.

Onderhoudsvrij gemak

Volkeramische tegels zijn onderhoudsvrij zodat u direct kunt genieten van uw buitenvloer. Geen gedoe meer met verwijderen van vlekken en groenaanslag. De tegels zijn kleurvast en ondoordringbaar voor vloeistoffen. Bovendien zijn de tegels krasvast en bestendig tegen alle voorkomende weersomstandigheden.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de fraaie sfeerfoto’s van de Boston Decor in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Boston Decor

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo flink kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Boston Decor is verkrijgbaar in 70x70x3,2 cm

Boston Decor
70x70x3,2 cm
meer info>