Nature Slate Pizarra Dark Grey

Leg een prachtig terras aan met deze leisteen look Nature Slate Pizarra Dark Grey keramische buitentegel. De subtiele kleurnuances van deze donkergrijze tegelserie geven uw buitenvloeren veel charme. Iedere tegel heeft een uniek patroon waardoor deze zeer natuurlijk overkomt. Nauwelijks van echt leisteen te onderscheiden. Maak van uw balkon, patio, overkapping of looppad een beleving met deze sfeervolle basis. Wanneer u kiest voor gemak en sfeer dan kiest u voor Cerasolid keramiek buitentegels. 

Een beleving in de tuin

Neem een kop koffie en ga op uw sfeervolle terras zitten en geniet van buiten zijn. Met deze leisteen look tegels creëert u een fijne plek. Zo wordt uw buitenruimte een verlengde van uw huis.

Vrije tijd

Deze volkeramische tegels zijn onderhoudsvrij zodat u in uw vrije tijd kan genieten van buiten zijn. De tegels zijn erg makkelijk schoon te maken en blijven mooi. Zelfs de zon heeft geen invloed op deze oersterke buitentegel.

De massieve tegels hebben een dikte van 3 cm en zijn eenvoudig in een zandbed te plaatsen. Ze zijn zo sterk dat ze zelfs geschikt zijn voor uw oprit.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Nature slate Pizarra Dark Grey in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Nature slate Pizarra Dark Grey

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Deze tegel is verkrijgbaar in 60x60x3 cm

Nature Slate Pizarra Dark Grey  
60×60
meer info >