Concrete Rainbow

Met Concrete Rainbow heeft u een betonlook tegel met prachtige kleurschakeringen waarbij bruin en grijs de boventoon voeren. Geef uw terras of overkapping net dat extra’s met deze bijzonder kleur. Deze volkeramische buitentegels bevatten verschillende prints. Door deze variatie in nuancering en tekening, ontstaat er een mooi, natuurlijk beeld. Zo is iedere vierkante meter van uw buitenruimte uniek. Deze door-en-door gebakken tegels zijn onderhoudsarm. Ze zijn vuilafstotend, nemen geen vocht op en zijn krasbestendig. Ga voor comfort en een prachtige uitstraling met de Carasolid buitentegel. 

Prachtig buitenruimte

Creëer een prachtige buitenruimte met deze grijs- bruine betonlook tegelvoer. Door het unieke patroon van elke tegel heeft elk hoekje van uw buitenruimte weer een ander look. Zo krijgt u een levendig geheel wat mooi aansluit bij uw woning. 

4 rustieke kleuren

De tegels in de serie Concrete zijn verkrijgbaar in 4 rustieke kleuren. 

  • Mist Taupe
  • Rainbow Grijs Bruin
  • Shadow Antraciet
  • Snow Grijs

De tegel is in 1 formaat verkrijgbaar.

  • 60x60x3

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Concrete Rainbow in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Concrete Rainbow

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo flink kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Concrete Rainbow is verkrijgbaar in 60x60x3cm

Cerasolid Concrete Rainbow
60x60x3 cm
meer info >