Pietra Serena Anthracite

Pietra Serena Anthracite is een moderne keramische buitentegel in een kwartsiet look met subtiele kleurschakeringen. Elke tegel heeft een eigen patroon wat zorgt voor een levendige buitenvloer. Voor een tijdloze look in de tuin of op het dakterras. De oersterke tegels zijn eenvoudig te reinigen en duurzaam in gebruik. Werken met 3 cm dikke volkeramische buitentegels is kiezen voor klasse en gemak. 

Look & feel

Creëer een strakke moderne buitenvloer met deze oersterke tegel. Ga voor een moderne buitenkeuken, strak terras in uw tuin of een prachtige vloer in de overkapping met een volkeramische buitentegel van Step Stones. Mooi om de binnenvloer door te laten lopen naar het buitenterras. Voor een fraaie look en een eenvoudig te onderhouden buitenvloer.

Onderhoudsvrij gemak

Deze volkeramische tegels zijn onderhoudsvrij zodat u volop kunt genieten van uw buitenruimte. In uw vrije tijd hoeft u geen vlekken te verwijderen of groenaanslag weg te werken. De tegels zijn kleurvast en ondoordringbaar voor vloeistoffen. Bovendien zijn de tegels kras,- en slijtvast en dus zeer duurzaam in gebruik.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de fraaie sfeerfoto’s van de Pietra Serena Anthracite in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Pietra Serena Anthracite

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo flink kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Pietra Serena Anthracite is verkrijgbaar in 60x60x3 en 45x90x3 cm

Pietra Serena Anthracite
60x60x3 cm
meer info >

Pietra Serena Anthracite
45x90x3 cm
meer info >