Freestone Sky Dark Antraciet

Freestone Sky Dark Antraciet is een moderne volkeramische buitentegel met subtiele kleurschakering. De antracietkleurige tegelserie heeft een natuursteenlook en geeft uw buitenruimte een hedendaagse basis met klasse. De Cerasolid tegelserie kan vanwege zijn 3 cm dikte direct op een gestabiliseerd zandbed gelegd worden. Deze massieve tegels zijn oersterk, duurzaam, kleurvast, bestendig tegen krassen en bovendien eenvoudig te reinigen. Omdat keramische tegels niet poreus zijn zoals natuursteen kan vuil en vocht niet in de tegels trekken.

Klasse rondom het huis

Deze oersterke en fraaie buitentegel is geschikt voor uw looppad, oprit, terras of balkon. Door de mooie kleurschakering is deze nauwelijks van echt natuursteen te onderscheiden. Creëer een buitenruimte met klasse. 

Veel gemak met keramiek

Deze 3 cm dikke volkeramische buitentegels zijn onderhoudsvrij. In tegenstelling tot natuursteen kan vuil en vocht niet in keramiek doordringen. U heeft veel gebruikersgemak want de tegels zijn kleur-, kras,- en slijtvast. Vetvlekken of gemorste wijn is eenvoudig te verwijderen.  

Met deze buitenvloer kiest u voor een duurzaamheid.


Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Freestone Sky Dark Antraciet in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Freestone Sky Dark Antraciet

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo flink kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Sky Dark Antraciet is verkrijgbaar in 90x90x3 en 60x60x3cm

Freestone Sky Dark Antraciet
90×90 cm
meer info >

Freestone Sky Dark Antraciet
60×60 cm
meer info >