Kera Full Body Henegouwen

Kera Full Body Henegouwen is een robuuste, moderne keramische buitentegel. De tegel heeft een mooie, donkere uitstraling met subtiele kleurschakering. Iedere tegel heeft een uniek eigen patroon wat uw buitenvloer een gevarieerde look geeft. De tegels zijn eenvoudig te reinigen en blijven altijd mooi. Werken met 3 cm dikke massieve volkeramische buitentegels is kiezen voor stijl, gemak en duurzaamheid. Gaat u voor modern en gemak? Dan kiest u voor een keramische buitentegel van Step Stones.

Tijdloos en smaakvol

Creëer een tijdloze look op uw balkon, (dak)terras terras of looppad. Een strak aangelegd looppad naar uw voordeur in deze mooie grijstint geeft een smaakvolle entree. 

Elke tuinset staat mooi op deze buitenvloer. En wanneer u uw buitenruimte betrekt bij uw woning heeft u nog meer woonplezier.

Krasvast en kleurvast

Deze 3 cm dikke volkeramische tegels zijn oersterk. U kunt gerust uw tuinmeubilair verschuiven of op naaldhakken lopen en krijgt geen krassen. En ook al schijnt de zon nog zoveel, de tegels behouden hun kleur omdat ze door en door zijn gebakken. 

Het is dus heerlijk van het buitenleven genieten met deze duurzame tegels.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Kera Full Body Henegouwen  in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Kera Full Body Henegouwen 

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Kera Full Body Henegouwen is verkrijgbaar in 60x60x3 cm

Kera Full Body Henegouwen 
60x60x3 cm
meer info >