Marmerstone Light Grey

Maak van uw buitenruimte een paradijs met deze Marmerstone Light Grey volkeramische buitentegel. De tegel ademt luxe maar is tevens zeer modern met haar lichtgrijze kleur. De subtiele kleurnuances en schitterende marmertekeningen maken de vloer af. De massieve volkeramische tegel van Cerasolid is onderhoudsarm en zeer duurzaam. Een chique en tegelijkertijd praktische buitenvloer die een bijzondere basis vormt voor uw oprit, terras of balkon.

Paradijs in eigen tuin

Uw terras, balkon of patio krijgt een zeer luxe uitstraling met deze lichtgrijze marmervloer. Een paradijs in uw eigen tuin. Uw loungeset komt prachtig tot zijn recht met deze Cerasolid tegelserie. Maak het af met natuurlijke materialen of combineer het juist met een moderne touch. 

Combineer gemak en luxe

Met deze 3 cm dikke door en door gebakken massieve keramische buitentegel gaat u voor onderhoudsvrije vloer. Zo combineert u luxe met gemak. De tegels zijn krasbestendig, kleurvast en houden vocht en vuil tegen.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Marmerstone Grey in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Marmerstone Light Grey

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo flink kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Marmerstone Light Grey verkrijgbaar in 60x60x3cm

Marmerstone Light Grey
60×60 cm
meer info >