Freestone Sky Lichtgrijs  

Wat een pareltje is deze Freestone Sky Lichtgrijs volkeramische buitentegel. De tegel met haar fraaie kleurschakering zorgt voor een oase van rust. De tegelserie heeft een natuursteen look wat uw buitenruimte een chique geheel geeft. Het is doordat elke tegel unieke kleurnuances heeft waardoor het nauwelijks is te onderscheiden van echt natuursteen. Keramiek is onderhoudsarm en duurzaam waardoor u de voordelen en het gemak hebt van keramiek met de uitstraling van natuursteen.

Klasse rondom het huis

Betrek buiten bij het huis door de tegels vanaf het huis door te trekken naar uw terras, patio en oprit. Zo ontstaat eenheid en rust en straalt het geheel klasse uit.

Oersterk en mooi

De 3 cm dikke volkeramische tegels zijn oersterk. Dat gecombineerd met de prachtige look maakt het de ideale keuze voor op uw terras, onder uw overkapping of voor de oprit. Groenaanslag, vuil en vocht krijgen geen kans bij de door en door gebakken tegel. Ze zijn eenvoudig schoon te maken.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Pizarra Grey in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Freestone Sky Lichtgrijs 

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Freestone Sky Lichtgrijs is verkrijgbaar in 60x60x3 cm

Freestone Sky Lichtgrijs 
60x60x3 cm
meer info >