Marmerstone Anthracite

Ga voor een chique marmerlook buitenvloer met de Marmerstone Anthracite keramische buitentegel. De tegelserie heeft prachtige marmer tekeningen die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Elke tegel heeft een eigen uniek patroon waardoor het een zeer natuurlijke geheel vormt. Echt marmer is kwetsbaar voor onder andere zuren. Met deze Cerasolid tegelserie combineert u de charme van marmer met het gemak van keramiek. De volkeramische tegelserie laat geen vocht toe en is ondoordringbaar voor zuren en vetten.  

Chique entree

Creëer een chique looppad naar uw voordeur met deze stijlvolle marmerlook tegels. Dat is pas een entree. Door een soortgelijke vloer in uw huis te leggen maakt u van uw terras een verlengde van uw woonruimte.

Het gemak van keramiek

Fijn dat u nu kunt kiezen voor een marmervloer van keramiek waardoor u kunt profiteren van het gemak Cerasolid. Deze volkeramische buitentegel is vuilwerend en krasbestendig. Bovendien heeft u geen last van groenaanslag na een lange winter.

 

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Marmerstone Anthracite in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Marmerstone Anthracite

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo flink kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Marmerstone Anthracite is verkrijgbaar in 60x60x3cm

Marmerstone Anthracite
60x60x3 cm
meer info >