Cloudy 

Deze antracietkleurige volkeramische terrastegel Cloudy heeft vele tekeningen en kleurschakeringen. Dit geeft de tegel een klassieke en levendige uitstraling. Elke tegel is uniek waardoor uw terras een stijlvol geheel is. De volkeramische tegels zijn 3 cm dik waardoor ze ook zeer geschikt zijn voor de oprit. De Cerasolid tegels zijn door en door gebakken waardoor zij hun kleur behouden en slijtvast zijn. De tegels zijn krasbestendig en blijven een leven lang mooi. Stijl en gemak gaan perfect samen met de Cerasolid Cloudy.

Genieten

Uren genieten met uw vrienden op op stijlvolle terras of onder de overkapping. Deze tegelserie blijft altijd mooi en is makkelijk te onderhouden. Scherven, wijn en vetspetters zijn zeer eenvoudig te verwijderen.

Trots op uw tuin

De antraciete tegels met de lichte kleurschakeringen vormen een zeer stijlvolle basis voor uw tuinmeubilair. U kunt oprecht trots zijn op uw tuin met deze klasse buitenvloer.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Cloudy in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Cloudy    

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Cloudy is verkrijgbaar in 60x60x3 cm

Cloudy 
60x60x3 cm
meer info >