Concrete Shadow Antraciet

 Concrete Shadow Antraciet is een volkeramische buitentegel die klasse uitstraalt. Elke tegel heeft zijn eigen tekening en mooie kleurnuances waardoor uw terras en looppad als totaal een luxe gevoel krijgt. Deze volkeramische tuintegels hebben als voordeel dat ze krasbestendig, kleurvast en ook nog eens uiterst eenvoudig te reinigen zijn. Ze blijven hun mooie oorspronkelijke uitstraling behouden. Met Step Stones tegels kiest u voor duurzaamheid, genieten en gemak.

Rijkdom 

Kom thuis en pak een glas van uw favoriete drank en ga heerlijk relaxen op uw loungeset op uw strak aangelegde terras. Dat is rijkdom. Uw tuinmeubilair komt mooi tot zijn recht met deze antraciet tegels die allen een uniek kleurspel hebben.

4 rustieke kleuren

De tegels in de serie Concrete zijn verkrijgbaar in 4 rustieke kleuren. 

  • Mist Taupe
  • Rainbow Grijs Bruin
  • Shadow  Antraciet
  • Snow Grijs

De tegel is in 3 formaten verkrijgbaar.

  • 90x90x3
  • 60x60x3
  • 45x90x3

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van deze tegel in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de  Concrete Shadow Antraciet

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Shadow Antraciet is verkrijgbaar in 90x90x3 en 60x60x3 cm

     Concrete Shadow Antraciet
90x90x3
meer info >

     Concrete Shadow Antraciet    
60x60x3
meer info >

     Concrete Shadow Antraciet
45x90x3
meer info >