Basalto 60x60

Zwarte keramische buitentegel

Bent u op zoek naar een zwarte keramische buitentegel? Bij Step Stones hebben we de grootste collectie keramische buitentegels voor u klaar staan. Buitentegels met perfecte eigenschappen voor een duurzame buitenvloer. Met zwarte keramische buitentegels maakt u van de tuin of terras een plek om van te genieten. De oersterke tegels vormen de perfecte basis voor iedere buitentoepassing. Vocht en vuil krijgen geen kans en de tegels blijven kleurvast. De volkeramische tegels zijn door-en-door gebakken en 3 centimeter dik. De toplaag van een keramische tegel is ondoordringbaar, dus groene aanslag is eenvoudig te verwijderen. De massieve keramische buitentegels zorgen voor een perfect loopcomfort en een prachtige uitstraling rondom de woning. De perfecte basis dus! 

3 cm dik volkeramische tegel

massief
3 cm dik

weersbestendig volkeramische buitentegel

weer & UV
bestendig

maatvaste volkeramische buitentegel

maatvaste
tegels

reinigen volkeramische buitentegel

eenvoudig
onderhoud

stroefheid volkeramische buitentegel

outdoor
stroefheid

krasbestendig volkeramische buitentegel

kras
bestendig

verwerken volkeramische buitentegel

eenvoudige 
verwerking

vorstbestendig volkeramische buitentegel

vorst
bestendig

zuurbestendig volkeramische buitentegel

zuur
bestendig

 Genieten zonder zorgen met een zwarte keramische buitentegel

Een zwarte keramische buitentegel heeft een unieke tekening met genuanceerde kleurschakeringen. Geen tegel is hetzelfde! De zwarte tegels zijn verkrijgbaar in diverse formaten en uitvoeringen. Met een zwarte keramische buitentegel creëert u een fraaie look in de tuin of rondom de woning. De tegels zijn onverwoestbaar en kunnen tegen een stootje. Geen krassen meer en kleurvast. Nooit meer blijvende vlekken na een bbq of tuinfeestje. De tegels zijn ook bestendig tegen zure vloeistoffen. Geen gedoe meer met de hogedrukspuit of ieder jaar onkruid verwijderen tussen de voegen. Werken met keramische buitentegels is kiezen voor een duurzame en praktische oplossing!

keramische buitentegel Zwart 60×60 

Scout Black
60x60x3 cm
meer info >

Basalto 3.0
60x60x3 cm
meer info >

Mustang Santos Black
60x60x3 cm
meer info >

Ultra Mustang
60x60x3 cm
meer info >

Cloudy 
60x60x3 cm
meer info >

keramische buitentegel Zwart 40×80

Elegance Maroque 
40x80x3 cm
meer info >

keramische buitentegel Zwart 90×90

Basalto 3.0
90x90x3 cm
meer info >

Mustang Santos Black
90x90x3 cm
meer info >

Ultra Mustang
90x90x3 cm
meer info >

Zwarte keramische buitentegels voor alle outdoor toepassingen  

Keramische buitentegels zijn overal buiten toe te passen. De oersterke tegels zijn geschikt voor gebruik in de tuin, terras, balkon, of als vloer in de overkapping. De oersterke keramische tegels zijn zelfs te gebruiken voor de oprit en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Keramische buitentegels verkleuren niet en blijven altijd mooi. Perfect om te combineren met andere kleuren of materialen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

We maken iedere buitenvloer op maat voor tuin en terras

Step Stones heeft een eigen ervaren team vakspecialisten. Snel en vakkundig een keramische buitenterras op maat in de tuin of rondom de woning. We verzorgen de complete aanleg en zorgen voor een stabiele ondergrond met een solide afwatering. We werken met hoogwaardig voegmateriaal waardoor onkruid en insecten geen kans krijgen. Het voegmateriaal zorgt tevens voor hechting van de tegels waardoor een sterke en massieve buitenvloer ontstaat met een optimaal loopcomfort.

Bij Step Stones krijgt u altijd een scherpe prijs en de beste service

Step Stones is al vele jaren gespecialiseerd in de verkoop en verwerking van keramische buitentegels. We leveren tegels uit voorraad en adviseren u graag rondom alle mogelijkheden voor de aanleg van een buitenvloer. We maken vooraf een ontwerptekening zodat u een goede indruk krijgt van het resultaat. De aanleg van uw keramische tuin -of terrasvloer wordt verzorgd door een team met ervaren vakspecialisten. En als u wilt kunt u zelf een handje met ons meehelpen en zo een mooi bedrag besparen. De beste kwaliteit voor een scherpe prijs, u slaagt altijd bij Step Stones! 

Vraag direct een scherpe offerte aan