Square Uni Anthracite

Square Uni Anthracite is een stijlvolle keramische betonlook buitentegel met subtiele kleurschakeringen. Elke tegel heeft een eigen tekening wat zorgt voor een levendige buitenvloer. Voor een tijdloze look in de tuin of op het dakterras. De oersterke tegels zijn eenvoudig te reinigen en duurzaam in gebruik. Werken met 3 cm dikke volkeramische buitentegels is kiezen voor klasse en gemak. 

Look & feel

Creëer een strakke moderne buitenvloer met deze oersterke tegel. Ga voor een moderne buitenkeuken, strak terras in uw tuin of een prachtige vloer in de overkapping met een volkeramische buitentegel van Step Stones. Mooi om de binnenvloer door te laten lopen naar het buitenterras. Voor een fraaie look en een vloer die zeer eenvoudig te reinigen is.

Wind en weer

Deze volkeramische tegels zijn onderhoudsvrij zodat u volop kan genieten van uw buitenruimte. De tegels zijn vorstbestendig en hittebestendig dus ideaal voor de winterperiode wanneer u rondom een vuurkorf in de tuin verblijft. De tegels zijn makkelijk schoon te maken, of dit nu groenuitslag is na een natte periode, gemorste wijn of vetvlekken. 

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de fraaie sfeerfoto’s van de Square Uni Anthracite in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Square Uni Anthracite

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo flink kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Square Uni Anthracite is verkrijgbaar in 90x90x3 en 60x60x3 cm

Square Uni Anthracite
90x90x3 cm
meer info >

Square Uni Anthracite
60x60x3 cm
meer info >