Marmerstone Grey

Marmerstone Grey is een luxe keramische buitentegel met een marmerlook. Deze buitenvloer is een aanwinst voor uw terras, patio of balkon. De unieke marmer tekeningen van elke tegel maken van uw buitenruimte een prachtig geheel. Het vorm een prachtige basis voor uw groen en tuinmeubilair. De buitentegel is massief en met zijn 3 cm dikte oersterk. Zelfs sterk genoeg voor uw oprit. Met de Cerasolid tegelserie van Step Stones kiest u voor klasse en gemak. 

Marmer als ondergrond

Omring u met luxe en klasse met een keramische marmerlook buitentegel. Uw buitenruimte heeft weinig extra nodig om het aan te kleden.

Geen zorgen om onderhoud

Deze volkeramische tegel zijn onderhoudsvrij. Veel gebruikersgemak want de tegels zijn kleur-, kras,- en slijtvast.  Geen zorgen meer want u heeft geen onderhoud aan deze Cerasolid tegels. Nooit meer vlekken op uw tegels als gevolg van wijn, vetspetters of olie van de motor. Geen groenaanslag na een lange herfst. 

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Marmerstone Grey in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Marmerstone Grey

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo flink kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Marmerstone Grey is verkrijgbaar in 60x60x3cm

Marmerstone Grey
60x60x3 cm
meer info >