Robusto Ceramica 3.0 keramische buitentegels 

Bij Step Stones kunt u het complete assortiment van Robusto Ceramica 3.0 bekijken in onze showtuin. Deze kwalitatief hoogwaardige tegels hebben allemaal de perfecte dikte voor een volkeramische buitentegel, namelijk 3 cm. Massief gebakken en dus oersterk. Vocht, krassen en vlekken krijgen geen kans meer op uw buitenvloer. De collectie keramische buitentegels omvat moderne tegellooks als beton, hout en natuursteen. De rustieke kleuren zijn uiteenlopend en voor iedere woonstijl is er een passende kleur in het ruime aanbod. Alle tegels hebben een eigen uniek patroon, voor nog meer variatie op de vloer. De tegels van Robusto zijn leverbaar in diverse formaten: 60×60, 90×90, 40×80, 45×90, 60×90 en 40×120 cm. Stuk voor stuk prachtige grootformaten voor een robuuste vloer met minder zichtbare voegen. Ga voor klasse, gemak en duurzaamheid met volkeramische buitentegels van Robusto Ceramica 3.0

Robusto Ceramica 3.0

Antique Blue

Antique Blue is een fraaie antraciet keramische buitentegel met subtiele kleurschakering waar blauwtinten de boventoon voeren. De Antique Blue tegel heeft een leisteen look en is nauwelijks van echt leisteen te onderscheiden.  

Uit de collectie v.a. 01-2022

Concrea Light Grey- Robusto Ceramica 3.0

Concrea Light Grey

Concrea Light Grey is een prachtige volkeramische buitentegel. Maak van uw buitenruimte een heerlijk en luxe verblijf. De tegel ademt sfeer en is een mooie basis voor elk terras. Vanaf 01-2023 is 90x90x3 cm uit de collectie.

bekijk serie >

Robusto Ceramica 3.0

Concrea Dark Grey

Concrea Dark Grey is een strakke moderne keramische buitentegel. De tegel heeft een prachtige warme uitstraling met subtiele grijze tinten. Iedere tegel heeft een uniek eigen patroon.

bekijk serie >

Concrea Antracite 90x90 - Robusto Ceramica 3.0 - Keramische tuintegel, terrastegel

Concrea Antracite

Concrea Antracite is een strakke moderne keramische buitentegel. De tegel heeft een mooie donkere uitstraling met subtiele kleurschakering. Iedere tegel heeft een uniek eigen patroon. De genuanceerde kleurschakeringen van de tegels 

bekijk serie >

Robusto Ceramica 3.0

Concrete Marseille

Concrete Marseille is een stoere betonlook keramische buitentegel. Geef uw buitenruimte de stoere look van beton terwijl u kunt genieten van het gemak van keramiek. 

bekijk serie >

Robusto Ceramica 3.0

Elegance Bourgogne 

Elegance Bourgogne is een elegante volkeramische buitentegel. Geniet van het bourgondische leven met deze buitenvloer. Nodig uw vrienden uit en geniet van een glas wijn en een uitgebreid diner op uw stijlvolle terras.

bekijk serie >

Robusto Ceramica 3.0

Elegance Maroque

Elegance Maroque is een elegante volkeramische buitentegel. Door haar diepe zwarte kleur past de tegel prachtig in een moderne tuin. Met deze tegel maakt u een statement 

bekijk serie >

Elegance Negro Santiago

Elegance Negro Santiago

Elegance Negro Santiago is een elegante antraciet volkeramische buitentegel. Deze donkere tegel past in iedere tuin bij elk tuinmeubilair. De genuanceerde kleurschakeringen geven de tegels veel levendigheid.

bekijk serie >

Elegance Solnhofen

Elegance Solnhofen is een elegante volkeramische buitentegel. Met deze tegel creëert u een chique terras, patio of balkon. De genuanceerde kleurschakeringen geven de tegels extra charme

bekijk serie >

Evoque Light Grey 

Evoque Light Grey is een sfeervolle volkeramische buitentegel. De tegels hebben prachtige kleurnuances die uw terras of balkon een fraaie basis geven. Iedere tegel heeft een uniek patroon. 

bekijk serie >

Evoque Dark Grey 

 Evoque Dark Grey is een prachtige volkeramische buitentegel met steenlook. De tegels hebben sterke kleurschakeringen die de tegels zeer natuurgetrouw doen lijken. Iedere tegel heeft een uniek patroon. 

bekijk serie >

Liberty Medium

Liberty Medium 

Liberty Medium is een stijlvolle keramische buitentegel met een betonlook. De volkeramische tegels hebben subtiele kleurnuances die elk terras een stoere basis geven

bekijk serie >

Liberty Dark 

Liberty Dark is een stijlvolle keramische buitentegel met een natuursteenlook. De volkeramische tegels hebben subtiele kleurnuances die elk terras een stoere basis geven. 

bekijk serie >

Mustang Santos Black - Robusto Ceramica 3.0

Mustang Santos Black 

Mustang Santos Black is een diepzwarte keramische buitentegel. De volkeramische tegels hebben sterke kleurschakeringen die de buitenvloer extra levendig maakt. 

bekijk serie >

Palazzo Antracite - kermaische terrastegel, tuintegel

Palazzo Antracite

Palazzo Antracite is een prachtige keramische buitentegel met een natuursteenlook. De tegel heeft warme kleurschakering voor een sfeervol terras.

bekijk serie >

Robusto Ceramica 3.0

Palazzo Grigio

Palazzo Grigio is een natuursteenlook keramische buitentegel. De volkeramische tegels hebben bijzondere kleurschakeringen en doordat iedere tegel een uniek patroon.

bekijk serie >

Saint Etienne Beige

Saint Etienne Beige 

Saint Etienne Beige is een levendige volkeramische tegels in mooie natuurtinten. De fijne kleurschakeringen maken de tegel zeer natuurgetrouw.  

Tijdelijk niet leverbaar 

Keramische terrastegels in Coevorden

Saint Etienne Gris 

Saint Etienne Gris is een levendige volkeramische buitentegel. Er breekt een mooie periode aan en de zomeravonden worden lang. In de zomer nodigen we

Tijdelijk niet leverbaar 

Scout Beige  

Scout Beige is een sfeervolle volkeramische buitentegel. De beige kleur is prachtig en geeft uw terras, patio of dakterras een warme basis. Tuinmeubilair en groenmaken uw tuin helemaal

bekijk serie >

Keramische buitentegels in Deventer kopen

Scout Smoke 

Scout Smoke is een moderne volkeramische buitentegel. Met een keramische buitenvloer kiest u voor een onderhoudsarme tuin.   

bekijk serie >

Stone Reimst  

Stone Reimst is een natuursteenlook volkeramische buitentegel. De tegels zijn allen uniek met een eigen patroon en hebben bijzondere tekeningen.

Uit de collectie v.a. 03-2023

Supreme Shade

Supreme Shade   

Supreme Shade is een chique, zwarte keramische buitentegel. De tegels zijn modern en sfeervol door de mooie kleurschakeringen. De perfecte basis voor iedere buitenruimte. 

bekijk serie >

Timber Mokka

Timber Mokka is een sfeervolle, keramische buitentegel met een houtlook. Creëer een prachtige buitenruimte met deze tegels die nauwelijks te onderscheiden zijn van echt hout.   

bekijk serie >

Keramische buitentegels in Borne

Timber Oak

Timber Oak is een keramische buitentegel met een houtlook die klasse uitstraalt. De keramische tegels hebben de vorm van een plank waardoor het geheel op een parket lijkt. 

bekijk serie >

Keramische buitentegel houtlook Timber Tabak

Timber Tabak

Timber Tabak is een stoere, keramische buitentegel met een houtlook. Maak van uw buitenruimte een stoer geheel met deze plankenvloer. Deze tegels hebben het formaat van een plank.

bekijk serie >

Toscane Beige

Toscane Beige is een elegante volkeramische buitentegel met een natuursteenlook. De beige kleur en mooie tekeningen in de tegel geven het geheel een warme ambiance.   

bekijk serie >

Urbany Grey

Urbany Grey

Urbany Grey is een strakke volkeramische buitentegel. De grijze tegels hebben subtiele kleurschakeringen die het geheel een betonlook geven. 

uit de collectie v.a. 01-2023

Ultra Aspen Antracite

Ultra Aspen Antracite is een prachtige volkeramische buitentegel. De tegels hebben fraaie kleurschakeringen die de tegels veel warmte en sfeer geven.

bekijk serie >

Ultra Basic Grey 

Ultra Basic Grey is een stoere keramische buitentegel. De tegels hebben fraaie kleurschakeringen en door de mooie, grijze kleur zijn ze de perfecte basis voor ieder terras.  

bekijk serie >

Ultra Contemporary Brown

Ultra Contemporary Brown is een keramische buitentegel met een bijzondere kleur. Uw terras krijgt een verfijnde look met deze hedendaagse volkeramische tegelserie.

bekijk serie >

Ultra Contemporary Light Grey

Ultra Contemporary Light Grey is een hedendaagse keramische buitentegel. Geniet van het buitenleven op uw betonlook terras. Door een tegelvoer door te trekken vanaf uw huis wordt 

bekijk serie >

Ultra Gare Graphite

Ultra Gare Graphite is een natuursteenlook keramische buitentegel. Deze volkeramische tegel geeft uw terras een natuursteenlook die niet van echt te onderscheiden is.   

bekijk serie >

Ultra Gare Sand

Ultra Gare Sand

Ultra Gare Sand is een natuursteenlook keramische buitentegel. Creëer een robuuste en sfeervolle patio, veranda of terras onder een overkapping.

bekijk serie >

Keramische buitentegel houtlook Ultra Ikon Amber

Ultra Ikon 

Ultra Ikon is een keramische buitentegel met een houtlook. Creëer een sfeervolle en warme buitenruimte met deze tegels die nauwelijks te onderscheiden zijn van echt hout. 

bekijk serie >

Robusto Ceramica 3.0

Ultra Mustang

Ultra Mustang is een diepzwarte keramische buitentegel. Creëer een moderne en strakke buitenruimte met deze volkeramische tegelserie. Deze buitenvloer staat prachtig bij een mondaine woning

bekijk serie >

Kom langs of stuur een mail voor een scherpe offerte van Robusto Ceramica 3.0

In onze showtuin in Hengelo kunnen we u alles vertellen over het leggen van een keramische buitenvloer en alle zaken waar u rekening mee moet houden. U kunt bij ons alleen de tegels kopen en het verwerken zelf regelen. Maar we kunnen ook de vloer bij u maken waarbij u zelf  kunt meewerken en besparen. Laat weten wat het beste bij u past en u ontvangt een scherp aanbod van ons. We leveren en maken keramische buitenvloeren door geheel Nederland.