Concrete Snow Grijs

Geniet van een zachtgrijs terras met de Concrete Snow Grijs keramische buitentegel. Doordat elke tegel uniek in is met eigen subtiele kleurnuances is het een speels geheel. De tegels zijn zeer strak te leggen wat een een modern en wijds effect geeft. De eigentijdse tegelserie is krasbestendige en neem geen vocht op. U heeft geen last van groenaanslag en ze zijn zeer eenvoudig te reinigen. Dat is het gemak van keramiek terwijl u wel de ruwe straling heeft van beton.

De basis voor uw terras

Deze stoere look past in elke eigentijds buiteninterieur. Het is de basis voor uw patio, terras onder de overkapping of balkon. Kleed uw buitenruimte aan met uw favoriete meubels en accessoires en geniet van uw oersterke en pure buitenverblijf.

4 rustieke kleuren

De tegels in de serie Concrete zijn verkrijgbaar in 4 rustieke kleuren. 

  • Mist Taupe
  • Rainbow Grijs Bruin
  • Shadow Antraciet
  • Snow Grijs

De tegel is in 3 formaten verkrijgbaar.

  • 90x90x3
  • 60x60x3
  • 45x90x3

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Concrete Snow Grijs in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Concrete Snow Grijs

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo flink kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Snow Grijs is verkrijgbaar in 90x90x3 - 60x60x3 en 45x90x3cm

Concrete Snow Grijs
90x90x3 cm
meer info >

Concrete Snow Grijs
60x60x3 cm
meer info >

Concrete Snow Grijs
45x90x3 cm
meer info >