Strakke en industriële uitstraling met een keramische buitentegel metaallook

Op zoek naar een keramische buitentegel metaallook? Bij Step Stones hebben we de grootste collectie keramische buitentegels in de regio voor u klaar staan. Buitentegels met perfecte eigenschappen voor onze weersomstandigheden. Met keramische buitentegels maakt u een prachtige buitenvloer voor de tuin en terras, maar ook voor de overkapping of patio. De oersterke tegels vormen de perfecte basis voor iedere buitentoepassing. Vocht en vuil krijgen geen kans en de tegels blijven kleurvast. De volkeramische tegels zijn door-en-door gebakken en 3 centimeter dik. De toplaag van een keramische tegel is ondoordringbaar en de tegels zijn oersterk. Nooit meer last van groenaanslag, een perfect loopcomfort en een prachtige uitstraling. De perfecte basis dus! 

3 cm dik volkeramische tegel

massief
3 cm dik

weersbestendig volkeramische buitentegel

weer & UV
bestendig

maatvaste volkeramische buitentegel

maatvaste
tegels

reinigen volkeramische buitentegel

eenvoudig
onderhoud

stroefheid volkeramische buitentegel

outdoor
stroefheid

krasbestendig volkeramische buitentegel

kras
bestendig

verwerken volkeramische buitentegel

eenvoudige 
verwerking

vorstbestendig volkeramische buitentegel

vorst
bestendig

zuurbestendig volkeramische buitentegel

zuur
bestendig

Een tuin met een keramische buitentegel vloer is genieten zonder zorgen

Met een keramische buitentegel creëert u een prachtige look in de tuin en rondom uw woning. De tegels zijn onverwoestbaar en kunnen tegen een stootje. Geen krassen meer en groenaanslag is eenvoudig te reinigen. En na de bbq of een tuinfeest nooit meer blijvende vlekken op het terras. De tegels zijn ook bestendig tegen zure vloeistoffen en olie. Geen gedoe meer met de hogedrukspuit of ieder jaar weer onkruid verwijderen tussen de voegen. Een keramische buitentegel metaallook brengt sfeer en iedere tegel heeft een uniek eigen patroon met genuanceerde kleurschakeringen. Genieten zonder zorgen!

Stoere metaallook

Metaallooks tegels geven uw terras een stoere en levendige uitstraling. De subtiele kleurnuances en de verschillende patronen van de tegels zorgen voor een levendige vloer. De tegels zijn in 2 kleuren verkrijgbaar: grijs en bruin, beiden met de kenmerkende kleurschakeringen zoals we dit kennen bij geoxideerde metalen. Een perfecte nabootsing met een industriële look. 

Unieke dessins

Iedere metaallook tegel heeft zijn eigen unieke tekening. Geen tegel is hetzelfde en dat geeft de de buitenvloer een gevarieerde look. De genuanceerde kleurverschillen van de tegels maken het helemaal af! Kiezen voor een keramische buitentegel met een metaallook is kiezen voor een moderne en tijdloze uitstraling. De tuin of het terras krijgen hierdoor een bijzondere uitstraling. De buitentegels zijn ook prima te gebruiken rondom de woning, als looppad of voor de oprit.

Bij Step Stones krijgt u altijd een scherpe prijs en de beste service

Step Stones is al vele jaren gespecialiseerd in de verkoop en verwerking van keramische buitentegels. We leveren tegels uit voorraad en adviseren u graag rondom alle mogelijkheden voor de aanleg van een prachtige buitenvloer in uw tuin. We maken vooraf een 3d tekening zodat u een goede indruk krijgt van het eindresultaat. De aanleg van uw keramische tuin -of terrasvloer wordt verzorgd door een team met ervaren vakspecialisten. En als u wilt kunt u zelf een handje met ons meehelpen en zo een mooi bedrag besparen. De beste kwaliteit voor een scherpe prijs, u slaagt altijd bij Step Stones!

We maken iedere buitenvloer op maat voor tuin en terras

Step Stones heeft een eigen ervaren team die snel en vakkundig een strakke keramische buitenterras maakt in de tuin of rondom de woning. We verzorgen de complete aanleg van uw vloer en zorgen voor een stabiele ondergrond met een solide afwatering. We werken met hoogwaardig voegmateriaal en waardoor onkruid en insecten geen kans krijgen. Door dit voegmateriaal hechten de buitentegels aan elkaar. Zo ontstaat er een sterke en massieve buitenvloer met een optimaal loop comfort.

Keramische buitentegel metaallook voor alle outdoor toepassingen  

Keramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor de tuin, terras, balkon, oprit of als vloer in de patio of overkapping. De oersterke keramische tegels zijn bestendig tegen alle weersomstandigheden en kunnen tegen een stootje. We kunnen mooie combinaties maken met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Keramische buitentegel metaallook verkrijgbaar in 6 basiskleuren in 1 groot formaat

60×60 cm

Keramische buitentegels metaallook zijn verkrijgbaar in rustieke kleuren die altijd passen met uw woning. De tegels hebben elk een eigen unieke tekening voor een natuurlijke en gevarieerde buitenvloer. Door het grote formaat van de tegels zijn er minder voegen zichtbaar en oogt uw buitenvloer heel rustig. De moderne tegels kunnen prima gecombineerd worden met uw binnenvoer. Van binnen naar buiten dus..

keramische buitentegels Metalico Brown metaallook

Metalico Brown 60x60 - Keramische buitentegel metaallook

Bekijk onze collectie beige buitentegels >

Metalico Brown
60x60x3 cm
meer info >

keramische buitentegels Metalico Antra metaallook

Metalico Antra 60x60 -Keramische buitentegel metaallook

Bekijk onze collectie licht grijze buitentegels >

Metalico Antra
60x60x3 cm
meer info >

Kom langs voor een scherpe aanbieding van een keramische houtlook buitentegel of stuur ons een mail

In onze showtuin in Hengelo kunt u vele soorten en uitvoeringen van keramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken in alle beschikbare formaten. U krijgt altijd de scherpste aanbieding van ons, zowel voor de tegels als voor het maken van uw buitenvloer. Onze vakspecialisten maken een perfecte buitenvloer op maat. Ambacht en jarenlange ervaring maken het verschil. U kunt ook zelf meehelpen om te besparen op de legkosten. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze vloerenservice. We leveren en maken keramische buitenvloeren op maat door geheel Nederland.

Heeft u vragen over keramische buitentegels? Neem telefonisch contact op en we beantwoorden direct al uw vragen. 

Woont u binnen een straal van 50 km van Hengelo? We komen langs voor advies en nemen tegelmonsters mee.

Wilt u een scherpe offerte ontvangen? Vul het contactformulier in en geef het aantal benodigde vierkante meters op.