Metalico Brown

De Metalico Brown keramische buitentegel is met zijn bruine staallook oprecht bijzonder. Het roestige uiterlijk maakt het erg geschikt voor een industriële stijl. Het voordeel van een volkeramische dat de tegel kleurvast is, krasbestendig is en eenvoudig schoon te maken. Jaren later zien ze er er nog steeds als nieuw uit. Ze zijn oersterk en daardoor ook zeer geschikt voor de oprit. Ga voor een moderne, industriële buitenruimte met het gemak van Cerasolid keramiek.

Industriële look

Leg een strak en modern terras in uw tuin of op uw balkon met een industriële look. Deze tegelserie is een echte blikvanger en geeft uw buitenruimte die bijzondere touch.

Staal en stijl

De staallook is bijzonder geslaagd met deze Cerasolid keramische tegel. De kleurnuances zijn prachtig en ondertussen heeft u het gemak van keramiek. De tegels zijn krasbestendige en eenvoudig te reinigen.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Metalico Brown in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Metalico Brown

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo flink kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Metalico Brown is verkrijgbaar in 60x60x3cm

Metalico Brown
60x60x3 cm
meer info >