Decor Concrete  

Van de Decor Concrete keramische terrastegel krijgt u een glimlach op het gezicht. De tegels hebben zeer decoratieve patronen en geven toch een rustige basis door de betonlook. Elke tegel is uniek waardoor een grote variatie aan patronen ontstaat. Een lust voor het oog. Deze massieve 3 cm dikke volkeramische tegels zijn eenvoudig te leggen en oersterk. U kunt ze op uw terras, patio of onder de overkapping leggen en ze zijn ook geschikt voor de oprit. Zo ontstaat er eenheid en krijgt u een sfeervolle buitenruimte.  

Lust voor het oog

Uw terras is een echte blikvanger met deze decoratieve betonlook tegels. Al voordat u uw terras heeft aangekleed met groen en tuinmeubilair is het al een lust voor het oog.

Onderhoudsvrij

De tegels zijn goed bestand tegen krassen en slijtvast. Schuivende tuinstoelen, een rollende parasol of naaldhakken zullen de tegels niet gauw beschadigen. Vuil en groenaanslag is eenvoudig te verwijderen. Zo kunt u nog meer genieten van het buitenleven.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Decor Concrete in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Decor Concrete   

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Decor Concrete is verkrijgbaar in 60x60x3 cm

Decor Concrete
60x60x3 cm
meer info >