Metalico Antra

Creëer een industrieel terras met de Metalico Antra keramische buitentegel. De tegel heeft prachtige antraciet en bruine kleurnuances die sterk doen denken aan staal. De perfecte basis voor uw stoere en moderne terras, patio, balkon of looppad. De oersterke en massieve volkeramische tegel is tevens geschikt voor de oprit. De tegels zijn direct in een zandbed te leggen. Met deze Cerasolid tegelserie heeft u een stoere en tegelijkertijd praktische buitenvloer die onderhoudsvrij is. 

Staal als ondergrond

Uw moderne huis krijgt nog meer karakter met deze staal look buitentegel. De tegels zijn strak te leggen onder uw overkapping of op het terras. Uw industriële tuinmeubels komen hier prachtig tot hun recht. 

Groot gemak

Deze volkeramische tegel zijn onderhoudsvrij. Een groot gemak want de tegels zijn kleur-, kras,- en slijtvast. Nooit meer vlekken op uw tegels als gevolg van vet, wijn of groenaanslag. 

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Marmerstone Grey in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Metalico Antra

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo flink kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Metalico Antra is verkrijgbaar in 60x60x3cm

Metalico Antra
60x60x3 cm
meer info >