Kera Full Body Knokke

Kera Full Body Knokke is een fraaie keramische buitentegel. Door de binnen- en buitenvloer op elkaar af te stemmen creëert u nog meer woongenot. Dat kan met deze smaakvolle en tevens neutrale keramische tegel. Elke tegel heeft een uniek patroon met subtiele kleurschakeringen. De tegels zijn kleur- kras- en slijtvast, vorstbestendig en duurzaam, waardoor de tegels een hoge kwaliteit garanderen en de prachtige uitstraling blijven behouden. Daarnaast zijn de tegels ook nog eens makkelijk schoon te maken. 

Fijn buiten zijn 

Betrek uw terras, patio of balkon bij uw woning en geniet nog meer van uw buitenruimte. Wanneer u de tuinmeubels, het interieur  en de kleuren met elkaar matcht ontstaat er harmonie. 

Blijft mooi

Deze volkeramische tegels zijn onderhoudsvrij zodat u volop kan genieten van uw buitenruimte. De kleur van keramiek blijft zeer goed behouden met als gevolg dat de tegels jarenlang mooi blijven. 

De massieve, volkeramische tegels zijn 3 cm dik en kunnen eenvoudig in een zandbed worden gelegd. Met onze speciale voegen krijgt onkruid geen kans. Dus puur genieten.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Kera Full Body Knokke in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Kera Full Body Knokke

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Kera Full Body Knokke is verkrijgbaar in 60x60x3 cm

Kera Full Body Knokke
60x60x3 cm
meer info >