Elegance Maroque

Elegance Maroque is een elegante volkeramische buitentegel. Door haar diepe zwarte kleur past de tegel prachtig in een moderne tuin. Met deze tegel maakt u een statement en creëert u een chique terras, patio of balkon. De 3 cm dikke tegels zijn oersterk en daardoor zeer geschikt als oprit. De volkeramische tegels zijn krasvast, vorst- en hittebestendig. Ze zijn eenvoudig schoon te maken. Door de beperkte poreusheid nemen ze geen vuil op zoals vet, olie, wijn en algen. U kunt dus echt genieten van uw tuin. Gaat u voor elegantie en gemak? Dan kiest u voor een een tegel van Step Stones. 

Elegant en modern

Ga voor een moderne elegante tuin met deze stijlvolle keramische buitentegel. Wanneer u thuiskomt met uw auto kunt al genieten van de oersterke en zeer fraai oprit.  

De basis legt u met deze elegante keramische buitentegel. De rechthoekige grote tegels maken van elke buitenruimte een chique geheel. 

 

Gemak en stijl

Deze volkeramische tegels zijn onderhoudsvrij zodat u volop kan genieten van uw buitenruimte. De tegels zijn kleurvast en ondoordringbaar voor vloeistoffen. 

Zuur, vorst en strooizout zal de tegel niet aantasten en daarbij zal vuil en vocht niet indringen in het oppervlak van de tegel waardoor deze compleet onderhoudsvriendelijk is.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Elegance Maroque in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Elegance Maroque

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo flink kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Elegance Maroque is verkrijgbaar in 40x80x3cm

Elegance Maroque 
40x80x3 cm
meer info >