Elegance Negro Santiago

Elegance Negro Santiago is een elegante antraciet volkeramische buitentegel. Deze donkere tegel past in iedere tuin bij elk tuinmeubilair. De genuanceerde kleurschakeringen geven de tegels veel levendigheid. Maak van uw buitenruimte een stijlvol geheel en geniet van het buitenleven. Ga lekker zitten in uw lounge stoel en geniet van de lange zomeravonden met vrienden. Wordt het wat frisser dan verhuist nu naar de overkapping. U kunt naar hartenlust barbecueën zonder de zorg dat u vetvlekken krijgt op de tegels. Ze zijn eenvoudig schoon te maken. Gaat u voor elegantie en gemak? Dan kiest u voor een Step Stone buitentegel. 

Stijlvolle ingang

Deze prachtige antraciet tegels geven het pad naar uw voordeur een chique uitstraling. De levendigheid van de tegels maken het een mooi geheel. Zo is elk terras, oprit of balkon een plaatje om naar te kijken. 

 

Leefgemak

Deze volkeramische tegels zijn onderhoudsvrij zodat u volop kan genieten van uw buitenruimte. De kleur van keramiek blijft zeer goed behouden met als gevolg dat de tegels jarenlang mooi blijven. Bovendien zijn de tegels kras,- en slijtvast en dus zeer duurzaam.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Elegance Negro Santiago in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Elegance Negro Santiago

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo flink kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Elegance Negro Santiago is verkrijgbaar in 40x80x3cm

Elegance Negro Santiago  
40x80x3 cm
meer info >