Elegance Solnhofen

Elegance Solnhofen is een elegante volkeramische buitentegel. Met deze tegel creëert u een chique terras, patio of balkon. De genuanceerde kleurschakeringen geven de tegels extra charme. Maak van uw buitenruimte een stijlvol geheel waar u jaren plezier van heeft. De keramische tegels is zeer duurzaam. Ze zijn eenvoudig te reinigen en blijven altijd mooi. Werken met 3 cm dikke massieve volkeramische buitentegels is kiezen voor stijl, gemak en duurzaamheid. Gaat u voor elegantie en gemak? Dan kiest u voor een Solnhofen buitentegel. 

Elegantie in de tuin

Kleed uw buitenruimte stijlvol aan met mooie tuinmeubilair en accessoires. De basis legt u met deze elegante keramische buitentegel. De rechthoekige grote tegels maken van elke buitenruimte een chique geheel. 

 

 

Gemak en stijl

Deze volkeramische tegels zijn onderhoudsvrij zodat u volop kan genieten van uw buitenruimte. In uw vrije tijd hoeft u geen vlekken te verwijderen van gemorst eten of groenaanslag weg te werken.

De tegels zijn kleurvast en ondoordringbaar voor vloeistoffen. Bovendien zijn de tegels kras,- en slijtvast en dus zeer duurzaam.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Elegance Maroque in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Elegance Solnhofen

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo flink kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Elegance Solnhofen is verkrijgbaar in 40x80x3cm

Elegance Solnhofen
40x80x3 cm
meer info >