Leg de basis met een keramische terrastegel betonlook

Op zoek naar een keramische terrastegel betonlook. Bij Step Stones hebben we de grootste collectie keramische terrastegels in de regio voor u klaar staan. Terrastegels met perfecte eigenschappen voor onze weersomstandigheden. Met keramische terrastegels maakt u een prachtige buitenvloer voor de tuin en terras, maar ook voor de overkapping of patio. De oersterke tegels vormen de perfecte basis voor iedere buitentoepassing. Vocht en vuil krijgen geen kans en de tegels blijven kleurvast. De volkeramische tegels zijn door-en-door gebakken en 3 centimeter dik. De toplaag van een keramische tegel is ondoordringbaar en de tegels zijn oersterk. Nooit meer last van groenaanslag, een perfect loopcomfort en een prachtige uitstraling. De perfecte basis dus! 

3 cm dik volkeramische tegel

massief
3 cm dik

weersbestendig volkeramische buitentegel

weer & UV
bestendig

maatvaste volkeramische buitentegel

maatvaste
tegels

reinigen volkeramische buitentegel

eenvoudig
onderhoud

stroefheid volkeramische buitentegel

outdoor
stroefheid

krasbestendig volkeramische buitentegel

kras
bestendig

verwerken volkeramische buitentegel

eenvoudige 
verwerking

vorstbestendig volkeramische buitentegel

vorst
bestendig

zuurbestendig volkeramische buitentegel

zuur
bestendig

Een tuin met een keramische terrastegel vloer is genieten zonder zorgen

Met een keramische terrastegel creëert u een prachtige look in de tuin en rondom uw woning. De tegels zijn onverwoestbaar en kunnen tegen een stootje. Geen krassen meer en groenaanslag is eenvoudig te reinigen. En na de bbq of een tuinfeest nooit meer blijvende vlekken op het terras. De tegels zijn ook bestendig tegen zure vloeistoffen en vetvlekken. Geen gedoe meer met de hogedrukspuit of ieder jaar weer onkruid verwijderen tussen de voegen. De robuuste keramische terrastegel betonlook brengt sfeer en iedere tegel heeft een uniek eigen patroon met genuanceerde kleurschakeringen. Genieten zonder zorgen!

Fraaie betonlooks voor een robuuste tuinvloer

Betonlook tegels geven uw terras een robuuste en levendige uitstraling. De subtiele kleurnuances en de verschillende patronen zorgen voor een echte betonlook op uw terras. De tegels zijn in diverse grijstinten verkrijgbaar, maar ook in beige en lichtbruin. Met een knipoog naar het oorspronkelijke materiaal welke perfect is nagemaakt. De kracht van beton en de voordelen van keramiek.

Genuanceerde kleuren en dessins

Iedere betonlook tegel heeft zijn eigen unieke dessin. Geen tegel is hetzelfde en dat geeft de de buitenvloer een gevarieerde look. De genuanceerde kleurverschillen van de tegels maken het helemaal af! Kiezen voor een keramische terrastegel betonlook is kiezen voor een moderne en tijdloze look. De tuin krijgt direct een frisse look met betonlook. De tegels zijn ook prima om te gebruiken rondom de woning, als looppad of voor de oprit. 

Bij Step Stones krijgt u altijd een scherpe prijs en de beste service

Step Stones is al vele jaren gespecialiseerd in de verkoop en verwerking van keramische terrastegels. We leveren tegels uit voorraad en adviseren u graag rondom alle mogelijkheden voor de aanleg van een prachtige buitenvloer in uw tuin. We maken vooraf een 3d tekening zodat u een goede indruk krijgt van het eindresultaat. De aanleg van uw keramische tuin -of terrasvloer wordt verzorgd door een team met ervaren vakspecialisten. En als u wilt kunt u zelf een handje met ons meehelpen en zo een mooi bedrag besparen. De beste kwaliteit voor een scherpe prijs, u slaagt altijd bij Step Stones!

We maken iedere buitenvloer op maat voor tuin en terras

Step Stones heeft een eigen ervaren team die snel en vakkundig een strakke keramische terrastegels maakt in de tuin of rondom de woning. We verzorgen de complete aanleg van uw vloer en zorgen voor een stabiele ondergrond met een solide afwatering. We werken met hoogwaardig voegmateriaal en waardoor onkruid en insecten geen kans krijgen. Door dit voegmateriaal hechten de terrastegels aan elkaar. Zo ontstaat er een sterke en massieve buitenvloer met een optimaal loop comfort.

Keramische terrastegels betonlook voor alle outdoor toepassingen  

Keramische terrastegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor de tuin, terras, balkon, oprit of als vloer in de patio of overkapping. De oersterke keramische tegels zijn bestendig tegen alle weersomstandigheden en kunnen tegen een stootje. We kunnen mooie combinaties maken met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Keramische terrastegels zijn verkrijgbaar in 6 basiskleuren in grote formaten

40×80 – 40×120 – 45×90 – 60×60 – 60×90 en 90×90 cm

Keramische betonlook terrastegels zijn verkrijgbaar in rustieke kleuren die altijd passen met uw woning. De tegels hebben elk een eigen unieke tekening voor een robuuste en gevarieerde buitenvloer. Door het grote formaat van de tegels zijn er minder voegen zichtbaar en oogt uw buitenvloer heel rustig. De moderne tegels kunnen prima gecombineerd worden met uw binnenvoer. Van binnen naar buiten dus..

keramische terrastegels Kera Nice betonlook

Bekijk onze collectie beige buitentegels >

Kera Nice
60x60x3 cm
meer info >

keramische terrastegels Concrea Light Grey betonlook

Bekijk onze collectie licht grijze buitentegels >

Concrea Light Grey
90x90x3 cm
meer info >

keramische terrastegels Ultra Basic Grey betonlook

Bekijk onze collectie grijze buitentegels >

Ultra Basic Grey
90x90x3 cm
meer info >

keramische terrastegels Ultramoderno Brown betonlook

Bekijk onze collectie bruine buitentegels >

Ultramoderno Brown
60x60x3 cm
meer info >

keramische terrastegels Pizarra Anthracite betonlook

Bekijk onze collectie antraciet buitentegels >

Pizarra Anthracite
90x90x3 cm
meer info >

keramische terrastegels Cloudy betonlook

Bekijk onze collectie zwarte buitentegels >

Cloudy 
60x60x3 cm
meer info >

Kom langs voor een scherpe aanbieding van een keramische betonlook terrastegel of stuur ons een mail

In onze showtuin in Hengelo kunt u vele soorten en uitvoeringen van keramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken in alle beschikbare formaten. U krijgt altijd de scherpste aanbieding van ons, zowel voor de tegels als voor het maken van uw buitenvloer. Onze vakspecialisten maken een perfecte buitenvloer op maat. Ambacht en jarenlange ervaring maken het verschil. U kunt ook zelf meehelpen om te besparen op de legkosten. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze vloerenservice. We leveren en maken keramische buitenvloeren op maat door geheel Nederland.

Heeft u vragen over keramische buitentegels? Neem telefonisch contact op en we beantwoorden direct al uw vragen. 

Woont u binnen een straal van 50 km van Hengelo? We komen langs voor advies en nemen tegelmonsters mee.

Wilt u een scherpe offerte ontvangen? Vul het contactformulier in en geef het aantal benodigde vierkante meters op.