Antique Blue

Antique Blue is een fraaie antraciet keramische buitentegel met subtiele kleurschakering waar blauwtinten de boventoon voeren. De Antique Blue tegel heeft een leisteen look en is nauwelijks van echt leisteen te onderscheiden. Alle tegels hebben een eigen uniek patroon welke zorgen voor een een mooi, natuurlijk geheel. Een prachtige en tegelijkertijd een praktische buitenvloer die sfeer en klasse uitstraalt. Een oude, klassieke look maar dan met een strakke uitstraling. Deze keramische tegels zijn onderhoudsvrij; u krijgt geen vlekken na het koken, geen groene uitslag en de tegels zijn oersterk. Gaat u voor klasse en gemak? Dan kiest u voor een volkeramische buitentegel van Step Stones. 

Look & feel

Deze oersterke en veelzijdige buitentegel kunt u op vele plaatsen toepassen. Maak prachtige, strakke terrassen met klasse in uw tuin. Of leg de tegels op uw patio, onder uw overkapping of op uw balkon. Maak een bijzondere plek van uw buitenruimte. Zo wordt buiten een verlengde van uw huis. 

Onderhoudsvrij en groot gemak

Deze volkeramische tegel zijn onderhoudsvrij. Veel gebruikersgemak want de tegels zijn kleur-, kras,- en slijtvast wat de duurzaamheid en uitstraling van de tegel ten goede komt.

Geen zorgen meer want u heeft geen onderhoud. Nooit meer vlekken op uw tegels als gevolg van wijn of olie van de motor. Geen groenaanslag na een lange winter en geen glijpartijen door de hoge antislip waarde. 

Deze tegel past bij elke tuinset en bij elk huis.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Antique Blue in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Antique Blue

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo flink kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Antique Blue verkrijgbaar in 60x60x3cm

Antique Blue
60×60 cm
meer info >