Decor Carpet  

Voor een echte aankleding van uw buitenruimte kiest u voor een Decor Carpet keramische terrastegel. De tegels hebben zeer originele motieven waar u uren naar kunt kijken. Een waar kunstwerk met een wat verweerde look. Ieder tegel is uniek en heeft fraaie antraciet, bruine en en grijze kleurschakeringen. De patronen zijn geïnspireerd door de vloerkleden uit oude Franse herenhuizen. Deze sfeervolle volkeramische tegels zijn krasbestendige, vuil- en vochtwerend en kleurvast. 

Decoratief vloerkleed

Uw terras, patio of balkon lijkt net een decoratief vloerkleed. Richt uw buitenruimte sfeervol in met tuinmeubilair en comfortabel kussens en geniet van een drankje op uw terras.  

Geen onderhoud

Fijn dat u dit vloerkleed wel heel eenvoudig kan schoonmaken. De tegel zijn vochtwerend en vuil is eenvoudig te verwijderen. Zelfs zuren, vetspetters en wijn krijgen geen kans bij deze 3 cm dikke volkeramische tegels. De hogedrukspuit tegen groenaanslag is ook niet meer nodig. U hoeft alleen nog maar te genieten.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Decor Carpet in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Decor Carpet   

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Decor Carpet is verkrijgbaar in 60x60x3 cm

Decor Carpet
60x60x3 cm
meer info >