Pebble Grey

Met een Pebble Grey keramische buitentegel creëert u een sfeervolle ambiance met klasse. De tegels hebben zeer fraaie tekeningen en kleurnuances. Als u goed kijkt ziet u hier en daar een stukje steen verwerkt in de steen. Elke tegel heeft zijn eigen unieke patroon waardoor het geheel zeer natuurgetrouw oogt. Zo heeft u een terrazzo look vloer met de voordelen en het gemak van keramiek. Deze massieve volkeramische vloertegel is onderhoudsvrij en oersterk. Het is genieten met een Cerasolid buitentegel. 

Een prachtig terras

Lekker loungen met vrienden op uw prachtige terrazzo terras. De grijze kleur past bij elk tuininterieur en de kleurnuances geven uw buitenruimte klasse. Maak een bijzondere plek van uw buitenruimte. Zo wordt buiten een verlengde van uw huis. 

Gemak en schoonheid van samen

Met deze volkeramische tegels heeft u weinig onderhoud aan uw buitenvloer. De tegels zijn kleur-, kras,- en slijtvast wat de duurzaamheid en uitstraling van de tegel ten goede komt. Zelfs na jaren gebruik ziet uw terras er nog prachtig en stijlvol uit.

 

 

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Pebble Grey in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Pebble Grey

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo flink kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Pebble Grey is verkrijgbaar in 60x60x3cm

Pebble Grey
60×60 cm
meer info >