Kera Full Body Bastogne

Kera Full Body Bastogne is een fraaie keramische buitentegel in een prachtige bruintint. Geniet van lange zomeravonden met vrienden op uw loungeset. Creëer een onderhoudsvrije buitenruimte terwijl u geniet van het gemak en de kwaliteit van keramiek. Met onze bijzondere voegen legt u een stijlvolle en strakke buitenvloer die bijna naadloos is. De massieve volkeramische tegels zijn ondoordringbaar waardoor olie, wijn en zuren eenvoudig zijn te verwijderen. Ook groenaanslag krijgt geen kans. Geniet van het gemak van een Bastogne tegel. 

Sfeer op uw terras 

Deze Bastogne tegels hebben warme kleurnuances waarmee u een sfeervolle basis maakt voor uw (dak)terras, patio of balkon. Elke tegel heeft een uniek patroon wat het geheel levendig maakt. Puur genieten van het buitenleven.

Makkelijk in gebruik

De 3 cm dikke volkeramische tegels zijn oersterk. Ze zijn hittebestendig en kleurvast. De bovenlaag is ondoordringbaar waardoor oliespetters, vetvlekken, wijn en zuren eenvoudig te verwijderen zijn.

Bovendien zijn ze kras- en slijtvast en dus zeer duurzaam.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Kera Full Body Bastogne in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Kera Full Body Bastogne

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Kera Full Body Bastogne is verkrijgbaar in 60x60x3 cm

Kera Full Body Bastogne 
60x60x3 cm
meer info >