Kera Full Body Luik

Kera Full Body Luik is een volkeramische buitentegel van hoge kwaliteit. Ga voor een een strakke buitenvloer met een fraaie, donkergrijze kleur. De tegels hebben allen een uniek patroon en genuanceerde kleurschakeringen. Deze 3 cm dikke oersterke volkeramische buitentegel is bestand tegen alle weersinvloeden. Ook groenaanslag is eenvoudig te verwijderen. Krassen en vocht krijgen geen kans omdat de tegel ondoordringbaar is. Ga voor een duurzame oplossing en geniet van een onderhoudsarme buitenvloer van Step Stones.. 

Strakke buitenvloer 

Investeer is een strakke onderhoudsarme buitenvloer zodat u heerlijk kunt genieten van het buitenleven. Deze donkergrijze tegels passen bij elke tuinset en bij elke woning.

Geniet met uw familie en vrienden van een drankje op uw fijne patio, (dak)terras of balkon. 

Kleurvast

De kleuren van de toplaag zijn verwerkt in de 3 cm dikke massa van de tegel. De kleur van keramiek blijft zeer goed behouden en de tegels zijn daarom jarenlang mooi.

Vet, olie en zuren kunnen eenvoudig worden verwijderd. U zult geen vlekken blijven zien. Ook chemische vloeistoffen kunnen geen schade aan de tegel veroorzaken. 

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Kera Full Body Luik in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Kera Full Body Luik

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Kera Full Body Luik is verkrijgbaar in 60x60x3 cm

Kera Full Body Luik 
60x60x3 cm
meer info >