Kera Full Body Paris

Kera Full Body Paris is een elegante volkeramische buitentegel. Met deze tegel creëert u een chique dakterras, patio of terras onder uw overkapping. U waant zich in de stad Parijs met deze charmante buitenvloer met al haar warme kleurschakeringen. Ze zijn eenvoudig te reinigen en blijven altijd mooi. Werken met 3 cm dikke massieve volkeramische buitentegels is kiezen voor kwaliteit, gemak en duurzaamheid. Gaat u voor elegantie en gemak? Dan kiest u voor een Full Body Paris buitentegel. 

Klasse op up terras 

Trek de stijl van uw woning door naar uw buitenruimte en geniet zo nog meer van het buitenleven.

Geniet met uw vrienden van een diner in stijl op uw dakterras, patio of in uw tuin. Zorgeloos, want de vloer is eenvoudig schoon te maken wanneer er wijn of olie wordt gemorst.

Gemak van keramiek

De 3 cm dikke volkeramische tegel zijn oersterk en hitte- en vorstbestendig. De vloertegels zijn kleurvast en ondoordringbaar voor vloeistoffen. Groenaanslag is eenvoudig te verwijderen. Bovendien zijn de tegels kras,- en slijtvast en dus zeer duurzaam. 

De kleur van keramiek blijft zeer goed behouden met als gevolg dat de tegels jarenlang mooi blijven. 

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Kera Full Body Paris in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Kera Full Body Paris

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Kera Full Body Paris is verkrijgbaar in 90x90x3 en 60x60x3 cm

Kera Full Body Paris
90x90x3 cm
meer info >

Kera Full Body Paris 
60x60x3 cm
meer info >