Liberty Dark 

Liberty Dark is een stijlvolle keramische buitentegel met een natuursteenlook. De volkeramische tegels hebben subtiele kleurnuances die elk terras een stoere basis geven. Iedere tegel heeft een uniek patroon waardoor het een prachtig geheel vormt. De tegels zijn kleur- kras- en slijtvast, vorstbestendig en duurzaam. Zelfs in de winter geniet u van uw buitenvloer. Door het wat ruwe oppervlak zijn ze na een regenbui niet glad en veilig te belopen. Strooizout en zuren kunnen de tegels niet aantasten. En een drankje drinken rondom de vuurkorf kan zonder zorgen, de volkeramische tegels zijn immers vuurbestendig. Gaat u voor stijl en gemak? Dan kiest u voor een tegel van Step Stones.

Rijke uitstraling

Kies voor een rijke uitstraling van extra grote tegels in 90×90 centimeter. Zowel voor in de tuin, maar ook voor uw patio of veranda. Geef uw buitenruimte een bijzondere en stoere look met deze Dark buitentegels.

Geniet in de zomer en winter

Deze volkeramische tegels zijn onderhoudsvrij zodat u volop kan genieten van uw buitenruimte. De tegels zijn vorstbestendig en hittebestendig dus ideaal voor de winterperiode wanneer u rondom een vuurkorf in de tuin verblijft. De tegels zijn makkelijk schoon te maken, of dit nu groenuitslag is na een lange winterperiode, gemorste wijn of vetvlekken.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Liberty Dark in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Liberty Dark

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Liberty Dark is verkrijgbaar in 90x90x3 en 60x60x3 cm


Liberty Dark
90x90x3 cm
meer info>

Tijdelijk niet leverbaar
Liberty Dark  
60x60x3 cm