Mustang Santos Black

Mustang Santos Black is een stoere donkere keramische buitentegel. Geef uw buitenruimte de krachtige look van natuursteen terwijl u kunt genieten van het gemak van keramiek. Alle tegels hebben een eigen uniek patroon welke zorgen voor extra levendigheid. Geniet van buiteneten met vrienden onder de overkapping of op uw patio. Creëer een stoere oprit met betontegels waarbij u zicht geen zorgen hoeft te maken voor vlekken van lekkende olie of groene uitslag. De tegels zijn ondoordringbaar dus zeer goed te reinigen. Met 3 cm dikte zijn ze bovendien oersterk. Kies voor de stoere betontegel van Step Stones.

Ontvang gasten

De temperaturen stijgen dus u nodig graag uw vrienden uit voor een zomerse bbq. Gelukkig kun u met een buitje ook schuilen onder uw overkapping. Met de volkeramische tegel hoeft u zicht geen zorgen te maken over wijn- en etensvlekken. De tegels zijn eenvoudig schoon te maken en ondoordringbaar. 

Oersterk

De oersterke keramische tegels zijn geschikt voor elke toepassing. De 3 cm tegels zijn sterk genoeg voor een oprit. Bovendien zijn ze kleur- en krasvrij. Van binnen naar buiten: combineer de kleur van uw vloertegels in de woning met de kleur van de buitentegel: creëer een grotere leefruimte met meer woongenot.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Mustang Santos Black in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Mustang Santos Black

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Mustang Santos Black is verkrijgbaar in 90x90x3 en 60x60x3 cm

Mustang Santos Black
90x90x3 cm
meer info >

Mustang Santos Black
60x60x3 cm
meer info >