Palazzo Antracite 

Palazzo Antracite is een prachtige keramische buitentegel met een natuursteenlook. De tegel heeft warme kleurschakering waardoor uw tuin veel sfeer krijgt. Maak van uw terras of patio een verlengstuk van uw woning door de buitenvloer in een zelfde stijl door te trekken. Een prachtige en tegelijkertijd een praktische buitenvloer met een robuuste uitstraling. De keramische tegels zijn onderhoudsvrij; u krijgt geen vlekken na het koken, geen groene uitslag en de tegels zijn oersterk. Gaat u voor sfeer en gemak? Dan kiest u voor een volkeramische buitentegel van Step Stones. 

Aankleding terras

Deze oersterke en veelzijdige buitentegel kunt u op vele plaatsen toepassen. Met deze natuursteen tegel kleedt u uw buitenruimte sfeervol aan. De perfecte basis. Maak een bijzondere plek van uw terras, patio, buitenkeuken of balkon. Zo wordt buiten een verlengde van uw huis. 

Chique en gemak

Het lijken wel natuursteentegels en toch heeft u met deze 3 cm dikke volkeramische terrastegels al het comfort. De tegels zijn kleurvast, slijtvast en krasvast. U kunt uw auto parkeren of deze buitenvloer, want hij is oersterk. Morst u olie, wijn of zuren, geen zorgen want u kunt het eenvoudig schoonmaken.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Palazzo Antracite  in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Palazzo Antracite 

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo flink kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Palazzo Antracite is verkrijgbaar in 90x90x3 en 60x60x3

Palazzo Antracite 
90x90x3 cm
meer info >

Palazzo Antracite 
60x60x3 cm
meer info >