Palazzo Grigio

Palazzo Grigio is een natuursteenlook keramische buitentegel. De volkeramische tegels hebben bijzondere kleurschakeringen en doordat iedere tegel een uniek patroon heeft zijn ze nauwelijks te onderscheiden van echte natuursteen tegels. U kunt dus genieten van een chique buitenvloer terwijl u nauwelijks onderhoud heeft aan deze oersterke 3 cm dikke volkeramische tegels. Gaat u voor stijl en gemak? Dan kiest u voor een tegel van Step Stones.

Buitenleven in stijl

U waant zich op een chique plein in Italië met deze zeer stijlvolle tegels. Elk terras, patio, balkon of veranda krijgt een chique uitstraling en uw terrasmeubels, planten en bomen komen bijzonder goed tot hun recht. 

Chique en gemak

Het lijken wel natuursteentegels en toch heeft u met deze 3 cm dikke volkeramische terrastegels al het comfort. De tegels zijn kleurvast, slijtvast en krasvast. U kunt uw auto parkeren of deze buitenvloer, want hij is oersterk.

Morst u olie, wijn of zuren, geen zorgen want u kunt het eenvoudig schoonmaken.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Palazzo Grigio in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Palazzo Grigio

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Palazzo Grigio is verkrijgbaar in 90x90x3 en 60x60x3 cm

Palazzo Grigio
90x90x3 cm
meer info>

Palazzo Grigio
60x60x3 cm
meer info >