Saint Etienne Beige 

Saint Etienne Beige is een levendige volkeramische tegels in mooie natuurtinten. De fijne kleurschakeringen maken de tegel zeer natuurgetrouw. De tegels hebben ieder een eigen patroon waardoor ze nauwelijks van echt natuursteen te onderscheiden zijn. U heeft wel het gemak van keramiek want ze zijn eenvoudig schoon te maken en bovendien oersterk. De volkeramische tegels hebben een dikte van 3 cm en zijn kleur-, kras en slijtvrij. Geen zorgen in de zomer of winter met deze Step Stone tegels.

Sfeervol terras

Met deze beige tegels maakt u prachtige looppaden, terrassen in uw tuin, dakterras of onder de overkapping. Kleed uw tuin mooi aan met lampen, kaarsen en een vuurkorf zonder uw zorgen te maken of dit de tegels kan beschadigen. De tegels zijn hittebestendig, kleurvast en eenvoudig te reinigen. 

Weer en wind

Deze oersterke tegels van 3 cm dikte kunnen tegen alle weergetijden. Ze zijn vorst- en hittebestendig. Door de ruwe bovenlaag worden de tegels niet glad met neerslag.

Zelfs de zon heeft geen invloed op de tegels.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Saint Etienne Beige in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Saint Etienne Beige

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Saint Etienne Beige is verkrijgbaar in 90x90x3 en 60x60x3 cm

Tijdelijk niet leverbaar 
Saint Etienne Beige  
90x90x3 cm

Tijdelijk niet leverbaar 
Saint Etienne Beige  
60x60x3 cm