Saint Etienne Gris 

Saint Etienne Gris is een levendige volkeramische buitentegel. Er breekt een mooie periode aan en de zomeravonden worden lang. In de zomer nodigen we dan ook massaal onze vrienden uit om aan te schuiven voor een barbecue. Met deze 3 cm dikke volkeramische tegels van Step Stones kan dat zorgeloos. Spetters vet of de wijn van een omgevallen glas zijn eenvoudig te reinigen. Bovendien zijn de tegels vuurvast. Dat is een wel heel veilig idee. Deze tegels zijn echt prachtig en lijken op natuursteen.

Lange zomeravonden 

Geniet samen met uw vrienden van lange zomeravonden op uw stijlvolle terras, patio of dakterras. Deze tegels passen mooi bij zowel een klassiek huis als een modern appartement. Elke tegel heeft een eigen uniek patroon wat het natuurlijke effect nog meer versterkt.

Veilig en gemak

De 3 cm dikke volkeramische tegels zijn oersterk. Ze zijn hittebestendig en kleurvast. De bovenlaag is ondoordringbaar waardoor oliespetters, vetvlekken, wijn en zuren eenvoudig te verwijderen zijn.

Bovendien zijn ze kras- en slijtvast en dus zeer duurzaam.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Saint Etienne Gris in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Saint Etienne Gris

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Saint Etienne Gris is verkrijgbaar in 90x90x3 en 60x60x3 cm

Saint Etienne Gris  
90x90x3 cm
meer info>

Saint Etienne Gris  
60x60x3 cm
meer info >